Erasmus+ aikuiskoulutus: KA1 -webinaari liikkuvuushankkeiden hakijoille

Alkaa:9.1.2018 14.30
Päättyy:9.1.2018 15.30

Tule hakemaan apua ja vinkkejä viime metrien kysymyksiin! ”Last-minute” kyselytunnilla käymme läpi osallistujien kysymyksiä, jotka ovat ajankohtaisia hakemuksen viimeistelyvaiheessa. Lähetä mielellään kysymyksesi ennakkoon osoitteeseen grundtvig(at)oph.fi.

Liikkuvuushankkeiden hakuaika päättyy 1.2.2018 klo 13 Suomen aikaa.

Kenelle?
Aikuiskoulutuksen liikuvuushankkeita voivat hakea aikuiskoulutusorganisaatiot, kuten vapaan sivistystyön oppilaitokset, aikuislukiot, korkeakoulujen täydennyskoulutuskeskukset, museot, kirjastot ja muut kulttuurialan toimijat, vankilat sekä järjestöt. Ulkomaanjaksoille voivat osallistua aikuiskoulutuksen parissa työskentelevät henkilöt (myös vapaaehtoiset), eivät aikuisopiskelijat.
Neuvontatilaisuuksiin ovat tervetulleita sekä kokeneet hakijat että kansainvälistymistä aloittelevat.

Lisätietoja liikkuvuushankkeista:
http://www.cimo.fi/ohjelmat/erasmusplus/aikuiskoulutukselle/avaintoimi_1_liikkuvuus

Näin pääset mukaan webinaariin:
Osallistuminen on yksinkertaista ja vaatimustaso tietokoneelle on vähäinen. Periaatteessa tarvitset vain internetselaimen, lisäksi äänentoiston tulee olla päällä. Voit tulla mukaan milloin vain lähetyksen aikana.
1. Avaa verkko-osoite http://cimo.adobeconnect.com/grundtvig
2. Mikäli F-Secure yms. turvaohjelma kertoo, että ”an application tried to act as an Internet server” niin paina “allow” –painiketta.
3. Valitse ”Enter as a Guest”.
4. Kirjoita nimesi ja organisaatiosi. Nimi tulee näkyviin kokousvalikkoon, joten se voi olla esim. etunimi, sukunimi + organisaation nimi.
5. Paina ”Enter Room” –painiketta.
6. Näytölle tulee ”kokoushuone”. Näet liikkuvaa kuvaa kokoustilasta, kalvot, internet-osallistujat, chat-ruudun ja kuulet puheen.
7. Jos yhteys on huono, sammuta muut ohjelmat koneeltasi ja käytä mieluiten langallista verkkoyhteyttä. Tietokoneellasi tulee olla Flash 11.2 ja äänentoiston pitää olla päällä.
8. Kysymyksiä voi esittää chat-ruudun kautta.