Erasmus+ Youth in Action: Inklusiivisen nuorisotyön opintovierailu Jyväskylässä 7.-10.5.2018. Hakuaika päättyy

Päättyy:15.3.2018
Tapahtumapaikka:Jyväskylä

Inkluusiotyötä Suomen ja Italian välillä

Inklusiivisen nuorisotyön opintovierailu järjestetään Suomen ja Italian välisenä yhteistyönä ja siihen osallistuu 6 nuorisotoimijaa molemmista maista. Opintovierailun sisältö tuotetaan yhdessä Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Opintovierailun tavoitteena on jakaa hyviä käytäntöjä työttömien nuorten parissa toimivien kesken. Käytäntöihin tutustutaan hankkeiden, menetelmien, toimintaresurssien ja tulosten näkökulmista. Lisäksi vierailun aikana tutustutaan malliin, jolla toiminnan arviointi ja tulosten esiinsaaminen on helpompaa.

Opintovierailu kestää 2,5 päivää (7.-10.5.2018).

Osallistujaprofiili

Osallistujiksi toivotaan täysi-ikäisiä nuorisotyöntekijöitä, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään omia työtapojaan työttömien nuorten kanssa toimimisessa. Lisäksi osallistujilla

  • on kokemusta työstä työttömien nuorten parissa
  • on kokemusta sosiaalisesta vahvistamisesta
  • on nuorisotyön kokemusta
  • on kiinnostusta tulevaisuuden kansainvälisiin hankkeisiin
  • on riittävän hyvä englannin käyttökieli
  • on mahdollisuus osallistua koko ohjelman ajan
  • on kiinnostusta oppia uutta keskustelujen ja toiminnan aikana

Osallistuminen on maksutonta. Suomen kansallinen toimisto korvaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin ja sekä majoituksen, ohjelman, ruokailut ja ohjelmallisen sisällön.

Miten pääsee mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn verkkosivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 15.3.2018

Lisätietoja antaa Jutta Kivimäki

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0295 338 568)