Erasmus+ Youth in Action: Conference Digital Youth Work, Itävalta, 27.-30.11.2017. Hakuaika

Alkaa:13.9.2017
Päättyy:8.10.2017
Tapahtumapaikka:Wien, Itävalta

Askel digitaaliseen nuorisotyöhön

Digital Youth Work -konferenssi Wienissä 27.-30.11.2017 tuo yhteen satakunta eurooppalaista nuorisotyön toimijaa keskustelemaan digitaalisesta nuorisotyöstä eri näkökulmista. Tarkoituksena on saada tietoa digitaalisesta nuorisotyöstä monelta eri tasolta; aina Euroopan unionin suunnitelmista käytännön tason kokemuksiin ja käytäntöihin.

Tavoitteet:

  • tutustua digitaalisen nuorisotyön käytäntöihin ja ymmärtää niitä paremmin
  • nähdä käytännön esimerkkejä digitaalisesta nuorisotyöstä
  • jakaa ja kokeilla erilaisia digitaalisia nuoristyön välineitä
  • tutkia nuorisotyöntekijän roolia digitaalisuuden tuomisessa nuorisotyöhön
  • valmistella osallistujat tuomaan digitaalisuus heidän oman työnsä käytäntöihin

Kuka voi osallistua?

Konferenssi sopii hyvin nuorisotyön eri tasoilla toimiville henkilöille. Osallistujat voivat olla työssä nuorisojärjestöissä, kunnallisessa nuoriotyössä, seurakunnissa tai muissa suoraan nuorten käytännön työn tai palvelujen tuottamisen parissa. Myös projektikoordinaattorit tai nuorisotyön esimiehet voivat hyötyä konferenssista. Osallistujiksi valitaan parhaiten profiiliin sopivat täysi-ikäiset henkilöt.

Koulutuskieli on englanti.

Osallistuminen koulutukseen on maksutonta. Matkatuki kattaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin 100%:sti. Vastaanottavan maan toimisto huolehtii majoituksesta ja ruokailuista. Majoitus on useimmiten 2 hengen huoneissa. Majoitusratkaisuissa kunnioitetaan eri maiden lastensuojelusäännöstöä ja nuoret voivat majoittua joko samassa huoneessa oman nuorisotyöntekijänsä kanssa tai ilman aikuisia omassa huoneessaan.

Miten pääsen mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn koulutuskalenterissa.

Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta,luo itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 8.10.2017

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0400-247 774)