Euroopan nuorisoviikon 2017 tapahtumahaku päättyy

Päättyy:24.3.2017

Nuorisoviikko kaiken maailman nuorille! – haku

Nuorisoviikkoa 2017 vietetään 1.-7.5.2017 eri puolilla Eurooppaa. Nuorisoviikko 2017 on osa Erasmus+ 30 -vuotisjuhlavuotta.

Viikon teemana on nuorten osallisuus, solidaarisuus ja tasaveroiset osallistumismahdollisuudet. Nuorisoviikko tuo tunnetuksi eurooppalaista nuorisopolitiikkaa ja EU:n Erasmus+ Youth in Action -ohjelmaa. Kaikissa EU:n Erasmus+ Youth in Action ohjelman osallistujamaissa on tarjolla monenlaisia tapahtumia ja toimintoja.

Suomen kansallinen Erasmus+ -toimisto kutsuukin nuorten parissa toimivat ja nuoret järjestämään paikallisia, alueellisia ja kansallisia Kaiken maailman nuorille! – tapahtumia Suomessa, joissa käsitellää teemoja kuten:

  1. Nuoret ovat samanlaisia kaikkialla Euroopassa - yhteisiä haaveita, haasteita ja ratkaisuja voi pohtia yhdessä
  2. Erasmus+ Youth in Action -ohjelma tarjoaa kokemuksia ja mahdollisuuksia kansainvälistymiseen
  3. Osallistumisella on merkitystä - tule mukaan rakentamaan haluamaasi tulevaisuuden Eurooppaa!

Toteutukseen voi hakea tukea enintään 1 000 euroa. Tapahtumat julkaistaan Euroopan nuorisoportaalissa, jossa myös lisää tietoa Nuorisoviikosta 2017.

Tapahtumatuki

  • on suunnattu nuorten parissa toimiville tahoille tai nuorten ryhmille;
  • myönnettävä tuki on suuruudeltaan enintään 1 000 euroa;
  • tuki on suunnattu paikallisiin, alueellisiin tai kansallisiin tapahtumiin, jotka toteutetaan nuorisoviikon aikana 1.-7.5.2017 tai viimeistään Eurooppa-päivänä 9.5.2017;
  • samalla hakemuksella voi hakea tukea yhteen tapahtumaan tai useamman toiminnon muodostamaan kokonaisuuteen (esimerkiksi nuorisoviikolla järjestettävä keskustelutilaisuus, Erasmus+ Youth in Action -ohjelmatempaus ja yleisökonsertti);
  • tuettavien tilaisuuksien tulee olla kaikille avoimia.

Haku ja lisätiedot

Tapahtumatukea haetaan sähköisellä hakulomakkeella, jonka linkki on alempana. Hakuaika päättyy 24.3.2017.

Hakulomake (aukeaa erillisessä näkymässä)

Lisätietoja Euroopan nuorisoviikosta antaa Helinä Ylisirniö (puhelin 0295 338 620, s-posti muodossa etunimi.sukunimi@oph.fi)