Erasmus+ Youth in Action: Embracing Diversity -koulutus Saksassa 21.-26.5.2018. Hakuaika päättyy

Päättyy:11.3.2018
Tapahtumapaikka:Bonn, Saksa

Käytännön taitoja moninaisuuden tukemiseen

Monikulttuurinen ja moniarvoinen maailma näkyy myös nuorisotalolla ja nuorisotyön parissa liikkuvien nuorten kirjossa. Jotta nuorille suunnatut palvelut ottaisivat huomioon nuorten moninaisuuden ja voisivat palvella kaikenlaisia nuoria tasa-arvoisesti, myös nuorten parissa toimivien tulee ymmärtää moninaisuutta paremmin ja oppia taitoja sen käsittelyyn ja tukemiseen työssään.

Embracing Diversity -koulutus tarttuu nykypäivän eurooppalaiseen tilanteeseen käytännön taitojen kautta. Sen tavoitteena on parantaa nuorten parissa toimivien henkilöiden taitoja ottaa moninaisuus huomioon omassa työssään sekä kehittää yhteistyötaitoja huolimatta erilaisuudesta toimijoiden välillä. Koulutus järjestetään Bonnissa, Saksassa 21.-26.5.2018.

Tavoitteet:

  • tutkia sosiaalisen vahvistamisen ja moninaisuuden tukemisen käytäntöjä nuorisotyöstä ja elämän eri sektoreilta
  • kehittää käytäntöjä eteenpäin omaan työhön sopivaksi

Kuka voi hakea?

Täysi-ikäiset nuorisotyön aktiiviset ammattilaiset tai vapaaehtoiset, jotka työskentelevät suoraan nuorten parissa voivat hakea. Muita heikommassa asemassa olevien nuorten parissa työskenteleviä priorisoidaan valinnassa, mutta kaikki toimijat, jotka näkevät moninaisuuden käsittelyyn liittyvien taitojen hyödyttävän heitä työssään nuorien kanssa, ovat tervetulleita hakemaan.

Osallistuminen on helppoa

Osallistuminen on maksutonta. Suomen kansallinen toimisto korvaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin. Vastaanottava kansallinen toimisto järjestää majoituksen, ruokailut ja koulutuksen. Majoitus on yleisimmin 2 hengen huoneissa.

Miten pääsen mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn sivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi.

Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 11.3.2018.

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen (etunimi.sukunimi@oph.fi, 0400 247 774)