Youth in Action: Youth Work and Inclusion in Israel -opintovierailu 29.9.-5.10.2013. Hakuaika

Alkaa:14.1.2013
Päättyy:15.7.2013Opintovieralu Israeliin - Nuorisotyötä, non-formaalia oppimista ja sosiaalista vahvistamista

Mitä sinä tiedät Israelin nuorisotyöstä? Huvittaisiko tietää enemmän?

Youth Work and Inclusion in Israel -opintovierailu järjestetään 29.9.-5.10.2013 Israelissa. Se on kokonaisvaltainen vierailu, joka tutustuttaa sinut Israelin nuorisotyöhön ja -polittiikkaan korkeista päättäjistä ruohonjuuritason toimijoiden matkalta. Saat esimerkkejä nuorisopolitiikan kehityksestä ja tutustut sitä toteuttaviin organisaatioihin. Näet nuorisotyötä eri tasolla israelilaisessa yhteiskunnassa. Tapaat kansallisia ja kansainvälisiä vapaaehtoisia ja saat näkökulmia erityisryhmien ja syrjäytymisvaarassa olevien nuorten parissa toimimisesta. Opintovierailu tutustuttaa sinut eri toimijoihin ja antaa mahdollisuuksia kontaktien luomiseen.

Kuka voi hakea?

Suoraan nuorten parissa toimivat ammattilaiset tai vapaaehtoiset voivat hakea opintovierailulle. On hyvä, jos sinulla on valta solmia kontakteja ja suunnitella uusia Youth in Action tai EuroMed-hankkeita.

Hae nyt!

Hakulomake on sähköinen. Se löytyy SALTO-resurssikeskuksen koulutuskalenterista. Klikkaa oikealla olevaa Apply Now! -nappulaa ja täytä hakemus. Jos haet ensi kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun täytyy rekisteröityä ensin MySALTO-käyttäjäksi. Saat neuvoja nettisivulta.

Haku päättyy 15.7.2013.

Lisätietoja antaa Kati Inkinen