Erasmus+ Youth in Action: Recognise It! Youth Work Locally! -koulutus Saksassa 20.-26.4.2018. Hakuaika päättyy

Päättyy:20.2.2018
Tapahtumapaikka:Berliini, Saksa

Paikallistason hyviä nuorisotyön käytäntöjä Euroopassa

Recognis it! Youth Work Locally! -koulutus tähtää paikallisen nuorisotyön hyvien käytäntöjen levittämiseen osallistujien kesken. Se tuo yhteen paikallistason toimijoita järjestöistä ja kunnallisesta nuorisotyöstä ja sen tarkoituksena on tunnustaa nuorisotyö merkittävänä tekijänä nuorten kasvussa itsenäiseen elämään. Osallistujia saapuu Suomesta, Itävallasta, Kroatiasta, Kyprokselta, Makedoniasta, Ranskasta, Saksasta, Unkarista, Italiasta, Maltalta, Puolasta, Portugalista, Espanjasta sekä Välimeren eteläpuolisen alueen (nk. Euromed) maista.

Tavoitteet:

  • jakaa hyviä nuorisotyön käytäntöjä paikallistoiminnasta ja kunnallisesta nuorisotyöstä
  • tutustua nuorisotyön tunnustamiseen liittyviin käsitteisiin
  • analysoida osallistujaorganisaatioiden paikallisia tilanteita
  • luoda omalle organisaatiolle konkreettinen tulevaisuudensuunnitelma
  • oppia, kuinka Youthpass-todistusta voidaan käyttää oppimisen tunnustamisessa
  • inspiroitua hyvistä saksalaisista nuorisotyön käytännöistä

Kuka voi osallistua?

Nuorisotyöntekijät ensisijaisesti kunnallisen nuorisotyön piiristä ovat tervetulleita hakemaan koulutukseen. Hakijoiden kuuluu olla täysi-ikäisiä ja heidän toivotaan vievän opittuja asioita eteenpäin omassa organisaatiossaan.

Osallistuminen on helppoa

Osallistuminen on maksutonta. Suomen kansallinen toimisto korvaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin ja Saksan kansallinen toimisto järjestää majoituksen, ohjelman,ruokailut ja koulutuksen. Majoitus on yleensä 2 hengen huoneissa. Seminaarin työskentelykieli on englanti.

Miten pääsee mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn verkkosivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi.
Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 20.2.2018.

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen (etunimi.sukunimi@oph.fi, 0400 247 774)