Ett Europa för medborgarna: den andra ansökningstiden går ut den

Päättyy:3.9.2018

Ett Europa för medborgarna (2014-2020): den andra ansökningstiden går ut den 3.9.2018 kl. 13.00 (kl. 12.00 CET)

Ett Europa för medborgarna -programmets projektstöd ansöks centraliserat via det verkställande organet EACEA, kontaktuppgifterna finns i länklistan nedan.

Projektets koordinator och samarbetspartners ska registrera sig i URF-databasen (Unique Registration Framework) via komissionens deltagarportal (Participant Portal) som upprätthålls av Generaldirektoratet för utbildning och kultur. Endast de som finns i registret kan skapa och skicka in en ansökan till Ett Europa för medborgarna -programmet eller fungera som partner. De som vill delta i ett projekt ska registrera sig i URF-databasen och ange PIC-koden (Participant Identification Code) till koordinatorn som förbereder ansökan. Mera information om registreringen finns på EACEAs webbsida.

Ansökningstider

  • 1.3.2018 utgår ansökningstiden för ihågkommandeprojekt (European remembrance), vänortsprojekt (Town Twinning), kommunernas nätverksprojekt (Networks of Towns)och projekt om civilsamhället (Civil Society Projects).
  • 3.9.2018 utgår ansökningstiden för vänortsprojekt (Town Twinning) och kommunernas nätverksprojektn (Networks of Towns).

Ytterligare information

Inbjudan att lämna förslag – EACEA-40/2017 Programmet ”Ett Europa för medborgarna” – bidrag till åtgärder 2018
Mera information om programmet och de olika stödformerna på EACEAs webbsida
Ansökningsanvisningar på Utbilningsstyrelsens webbsida