Erasmus+ Youth in Action: Eye Opener -koulutus nuorisovaihdoista Norjassa 12.-17.11.2018. Hakuaika päättyy

Päättyy:14.9.2018

Nuorisovaihtokoulutukseen nuorten kanssa!

Eye Opener -koulutus antaa perustaidot nuorisovaihtohankkeiden suunnitteluun ja hakemiseen. Sen tarkoituksena on myös antaa nuorille suora mahdollisuus osallistua oman hankkeensa suunnitteluun ja tavata tulevien kumppaneiden nuoria suoraan. Koulutus on erittäin hyvä tapa aloittaa nuorisovaihtohankkeen suunnittelu. Se motivoi nuoria toimintaan ja lisäksi antaa aikuisille hyviä keinoja nuorten tukemiseen heidän omassa toiminnassaan.

Eye Opener -koulutus järjestetään Norjassa 12.-17.11.2018.

Kenelle tarkoitettu?

Eye Opener on koulutus, johon nuoret ja aikuiset lähtevät yhdessä. Jokaisessa tiimissä on yksi aikuinen, joka työskentelee nuorten parissa sekä 1-2 nuorta edustamassa koko ryhmää. Aikuisten tulee olla täysi-ikäisiä ja työskennellä suoraan edustamansa nuorien parissa. Nuoret voivat olla 15-18-vuotiaita, pääpaino on ikähaitarin alkupäässä. Koulutus toimii erittäin hyvin sekä aikuisille että nuorille. Myös nuoret saavat ensimmäisen kokemuksen toisten nuorten kanssa työskentelemisestä ja raja-aidat erilaisten nuorten välillä kaatuvat.

Koulutuskieli on englanti ja kouluenglannilla pärjää loistavasti.

Osallistuminen koulutukseen on maksutonta. Matkatuki kattaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin 100%:sti. Vastaanottavan maan toimisto huolehtii majoituksesta ja ruokailuista. Majoitus on useimmiten 2 hengen huoneissa. Majoitusratkaisuissa kunnioitetaan eri maiden lastensuojelusäännöstöä ja nuoret voivat majoittua joko samassa huoneessa oman nuorisotyöntekijänsä kanssa tai ilman aikuisia omassa huoneessaan.

Miten pääsee mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn verkkosivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 14.9.2018

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0400-247 774)