Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

04.12.2013

Ammatillisen koulutuksen Erasmus+ -infotilaisuus verkossa 3.12.2013 ja 10.12.2013

Cimon ammatillisen koulutuksen yksikkö järjesti joulukuussa 2013 kaksi Erasmus+ -infotilaisuutta verkossa. Tilaisuudet järjestettiin 3.12.2013 ja 10.12.2013.

Tilaisuuksissa käsiteltiin Erasmus+ -ohjelmaa yleisesti sekä esiteltiin, millaisia mahdollisuuksia ammatillisella koulutuksella on uudessa ohjelmassa. Tilaisuuksissa kerrottiin myös ammatillisen koulutuksen kansainvälisistä hankkeista sekä keskusteltiin ja ideoitiin, miten uutta ohjelmaa voi hyödyntää oman organisaation kehittämisessä.

Esitykset

Vuoden 2014 alusta käynnistyvä Erasmus+ yhdistää nykyiset EU:n Elinikäisen oppimisen ohjelman (LLP), EU:n ulkopuolisten maiden kanssa tehtävää korkeakoulutusyhteistyötä tukevat ohjelmat sekä Youth in Action -nuorisotoimintaohjelman. Mukana on ensimmäistä kertaa myös liikunta-ala. Uusi ohjelma takaa jatkuvuuden eurooppalaiselle koulutus- ja nuorisoyhteistyölle.