Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

11.04.2018

Erasmus+ ammatillisen koulutuksen asiakas- ja kehittämispaneeli perustettu

Opetushallitus on perustanut asiakas- ja kehittämispaneelin ja nimittänyt paneelin jäsenet ensimmäiselle kaksivuotiskaudelle.

Paneelin tehtävänä on edistää ja tukea ammatillisen koulutuksen kansainvälistä yhteistyötä Erasmus+ -ohjelmassa. Ammatillisen koulutuksen kentällä tapahtuvat nopeat muutokset sekä kotimaassa että EU-tasolla ja niiden mukanaan tuomat haasteet edellyttävät aiempaa parempaa ennakointia, reagointia ja suunnitelmallisuutta kansainvälisen toiminnan hallinnoinnissa niin kansallisella kuin oppilaitostenkin tasolla.

Tehtävä kiinnosti koulutuksen järjestäjiä laajasti eri puolilta Suomea ja tehtävään jätettiin yhteensä 23 hakemusta. Paneeliin valitut jäsenet ovat Anne-Mari Behm (Ammattiopisto SAMIedu), Heidi Jokinen (Keski-Pohjanmaan ammattiopisto), Mari Kontturi (Ammattiopisto Luovi), Joonas Penttinen (Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto), Riikka Suhonen (Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä) ja Rea Tuominen (Gradia). Paneeli kokoontuu ensimmäisen kerran toukokuussa.