Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

14.08.2017

Euroopan ammattitaitoviikolla nostetaan osaaminen esiin!

Nyt toista kertaa järjestettävä Euroopan ammattitaitoviikko (European Vocational Skills Week) on Euroopan komission aloite, joka nostaa esiin ammatillista osaamista ja sen merkitystä muuttuvassa maailmassa. Ammatillinen koulutus tarjoaa tietoja ja taitoja, jota globaaleilla työmarkkinoilla juuri nyt tarvitaan. Viikon tavoitteena on nostaa ammatillisen koulutuksen tarjoamat uramahdollisuudet yhä paremmin nuorten ja heidän vanhempiensa tietoisuuteen sekä korostaa elinikäisen oppimisen merkitystä.

Euroopan ammattitaitoviikkoa vietetään tänä vuonna 20.-24.11.2017. Teemaviikkoon liittyviä tapahtumia järjestetään koko syksyn ajan, eli 1.9.-31.12.2017. Tule mukaan ja rekisteröi oma tapahtumasi osoitteessa http://ec.europa.eu/social/main.jsp?langId=en&catId=1261

Lisätietoja: