Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

01.12.2011

LLP-ohjelman keskitettyjen toimintojen työpaja 11.11.2011

CIMO järjesti LLP-ohjelman keskitettyjen toimintojen hakuun liittyvän työpajan 11.11.2011. Yhteisen aamupäivän lisäksi ohjelmassa oli iltapäivällä toimintokohtaiset työpajat ( Comenius, Erasmus, Leonardo, Grundtvig ja poikittaisohjelma). Työpajan tarkoitus oli perehdyttää hankesuunnitelman alkutaipaleisiin, kuten hankeidean soveltuvuuden testaaminen, hankeidean työstäminen hankesuunnitelmaksi, eri toimintojen painopisteet, mistä lisätietoja ja eväitä suunnitteluun.

LLP-ohjelman jokaisessa alaohjelmassa (Comenius, Erasmus, Leonardo ja Grundtvig) sekä poikittaisohjelmassa on mahdollisuus hakea monenvälisiä hankkeita ja verkostoja. Näiden ns. keskitettyjen hankkeiden valinnasta ja hallinnoinnista vastaa komission alainen toimeenpanovirasto EACEA. Lisätietoja hankkeista: http://ec.europa.eu/education/llp/doc1943_en.htm

Ohjelma

Esitykset: