Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

10.02.2017

Luova Eurooppa -ohjelman julkinen kuuleminen on avautunut

Kerro näkemksesi ohjelmasta ja jaa visiosi tulevaisuuden kulttuuriohjelmasta 16.4. mennessä

EU:n Luova Eurooppa -ohjelman (2014-2020) seitsenvuotiskausi on tulossa puoliväliin ja kuluvan vuoden loppuun mennessä toteutetaan ohjelman väliarviointi. Väliarviointiprosessiin liittyen on käynnistetty julkinen kuuleminen, joka on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Kysymykset koskevat Luova Eurooppa -ohjelman kaikkia toimintoja: Kulttuurin alaohjelmaa, Median alaohjelmaa sekä monialaista toimintalinjaa. Kyselyllä sekä kartoitetaan nykyisen tukiohjelman toimivuutta että hahmotellaan suuntaa tulevaisuuden kulttuurin ja luovien alojen tukiohjelmalle.

Kuulemiseen voi osallistua vastaamalla kyselyyn osoitteessa http://www.icf-consult.com/s3/Creative-Europe-Open-Public-Consultation.

Kyselyyn on mahdollista osallistua 16.4. saakka.

Lisätietoja

Kuva: Howard Lake (CC BY-SA 2.0)