Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

09.04.2018

Opetushallituksen kysely tieto-, neuvonta- ja ohjausalan ammattilaisille

Hyvä yhteistyökumppani,

Ohjauksen kehittäminen ja elinikäisen oppimisen tukeminen ovat meille Opetushallituksessa erittäin tärkeitä. Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa osaamista ja vastata mahdollisimman hyvin heidän palvelutarpeeseensa.

Tämä Opetushallituksen kysely on tarkoitettu sinulle, joka toimit tieto-, neuvonta- ja ohjaustehtävissä oppimisen, työelämän ja nuorison parissa. Kyselyllä kartoitamme odotuksiasi ja tarpeitasi oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Saamiamme ideoita, ehdotuksia ja toiveita käytämme oman toimintamme kehittämiseen.

Toivomme, että annat ajastasi 5-10 minuuttia tähän kyselyyn vastaamiseksi. Käsittelemme kaikki vastaukset luottamuksellisesti. Vastaajan henkilöllisyys ei käy niistä ilmi, eikä niitä anneta ulkopuolisten käyttöön.

Tästä linkistä pääset Webropol-kyselyyn https://www.webropolsurveys.com/S/638467068BF760E8.par Kyselyyn voit vastata 9.4.-20.4.2018 välisenä aikana. Kutsuthan kollegasi myös mukaan vastaamaan! Voit vapaasti levittää linkkiä kyselyyn verkostoissasi.

Lisätietoja kyselystä antaa Mika Launikari (mika.launikari@oph.fi). Kiitämme sinua lämpimästi kyselyyn vastaamisesta!

Ystävällisin terveisin

Opetushallituksen oppimisen tuen asiantuntijat