Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ammatillisen koulutuksen uutiskirjeet

OPH ja OKM:n yhteiset uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje

17.03.2014

Tiedote: Erasmus+ -ohjelman hakuaikaa jatkettu 24.3.2014 asti

Komissio ilmoitti perjantai-iltana 14.3., että Erasmus+ -ohjelman liikkuvuushakemusten sekä korkeakoulutuksen liikkuvuuskonsortiohakemusten hakuaikaa jatketaan viikolla. Siirto koskee kaikkia niitä hakemuksia, joiden viimeisen jättöpäivän piti alun perin olla maanantaina 17 maaliskuuta.

Uusi hakemusten viimeinen jättöaika on maanantai, 24. maaliskuuta kello 13.00 Suomen aikaa (kello 12.00 Keski-Euroopan aikaa).

Alkuperäisen hakuajan jälkeen jätettyihin hakemuksiin tulee leima ”LATE” (myöhässä), mutta tämä ei vaikuta hakemusten kelpoisuuteen, vaan se tarkastetaan hakemuksessa näkyvästä aikaleimasta. Ne hakijat, jotka ovat jo lähettäneet hakemuksensa, voivat halutessaan lähettää päivitetyn version. Tässä tapauksessa kansallinen toimisto (Suomessa CIMO) poistaa aikaisemman hakemusversion.

Hakuajan siirto johtuu siitä, että PIC-hakijatunnusten hankintaan käytetty URF-järjestelmä on ollut hetkittäin ruuhkautunut.

Komission tiedote: http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/index_en.htm