Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

23.09.2015

Aleksanteri-instituutin opintokokonaisuudelle Jean Monnet -rahoitus

Aleksanteri-instituutin Itä-Euroopan tutkimuksen tutkijaryhmä aloittaa syksyllä opintokokonaisuuden The East within Europe: An Eastern angle to European Studies Jean Monnet -tuella.

Opintokokonaisuudessa tarkastellaan kriittisesti EU:n laajentumisen ja demokratisoitumisen vaikutuksia itäisissä jäsenmaissa. Se on integroitu mukaan 4:än eri maisteriohjelmaan. Opintoja voi suorittaa mm. intensiivikursseilla ja MOOC-jaksoilla. Projektissa tuotetaan myös oppimateriaaleja.

Erasmus+ -ohjelmasateenvarjon alle kuuluva Jean Monnet -toiminto tukee Euroopan unioniin kohdistuvaa opetusta ja tutkimusta tavoitteenaan edistää Euroopan unionin tuntemusta ja kiinnostusta sen toimintaan. Ohjelma tavoittelee myös osallistujien, erityisesti nuorten tutkijoiden parempaa työllistymistä ja urakehitystä.

Jean Monnet -rahoituspäätös
EACEA

Lue lisää

Erasmus+: Jean Monnet

(23.9.2015 / OJ)