Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

21.12.2011

CIMOn nuoriso- ja kulttuuriyksikkö kiitti ministeri Paavo Arhinmäkeä

CIMOn nuoriso- ja kulttuuriyksikkö luovutti tiistaina 20.12. 2011 kulttuuri-, urheilu- ja tasa-arvoministeri Paavo Arhinmäelle graafikko Hans Eiskosen hänestä tekemän muotokuvan ja uunituoreen Youth in Action 2012 –kalenterin kiitokseksi haastattelusta, jonka ministeri antoi Youth in Action 2012 –kalenteria varten.

Haastattelussa Arhinmäki painottaa kansainvälisyyskasvatuksen ja suvaitsevaisuuden merkitystä nuorisotyössä. EU:n Eurooppalaisen vapaaehtoispalvelun (EVS) tuloksista kootusta kalenterista löytyy myös Arhinmäen lahjaksi saama muotokuva pienoiskoossa. Kalenteri on lähetetty kaikkiin Suomen kuntiin innostamaan nuorisotoimia kansainväliseen nuorisotyöhön. CIMOn Youth in Action –tiimin puolesta kalenterin luovuttivat ohjelma-asiantuntija Terhi Liintola sekä yksikön päällikkö Irmeli Karhio.

Ministeri Paavo Arhinmäki, YiA-ohjelma-asiantuntija Terhi Liintola, CIMOn nuoriso- ja kulttuuriyksikön päällikkö Irmeli Karhio ja graafikko Hans Eiskonen.

(AK/21.12.2011)