Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

28.05.2013

Ihanko pihalla oltiin tänä vuonna Lahdessa

Neulegraffitti tapahtumapaikalla

Työpajanuorten kulttuuri- ja taidetapahtuma Ihanko pihalla kokosi Lahteen 22.-23.5.2013 yhteensä ennätyksellisesti reilut kuusisataa työpajanuorta ja heidän ohjaajaansa. Tapahtuma järjestettiin nyt kuudetta kertaa. Tämän vuoden teemana oli osallisuus, ja tapahtumissa pääpaino oli teatterilla ja musiikilla.

Kansanedustaja Silvia Modig kertoi avajaisissa omista kokemuksistaan

Tapahtuman avajaisissa puhunut kansanedustaja Silvia Modig kertoi oman elämäntarinansa työpajanuoresta toimittajaksi ja kansanedustajaksi sekä painotti vaihtoehtojen merkitystä: ”Tärkeintä on, että nuorille on olemassa erilaisia polkuja pärjätä elämässä.” Modig puhui myös työn merkityksestä elämässä: ”Työssä on kyse muustakin kuin rahasta – siinä on kyse onnistumisen tunteesta ja sosiaalisista suhteista.”

Ihanko pihalla -tapahtuma sai tukea Youth in Action –ohjelmasta.

www.ihankopihalla.fi

(28.5.2013/AK)