Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

17.03.2014

Erasmus+ -ohjelman ensimmäinen hakuaika jatkuu viikolla

Euroopan komissio ilmoitti perjantaina, että Erasmus+ -ohjelman ensimmäistä hakukierrosta jatketaan viikolla. Ohjelman liikkuvuutta ja korkeakoulutuksen liikkuvuuskonsortioita (Avaintoimi 1) koskevien hakemusten viimeinen jättöpäivä on 24.3.2014, kun hakuajan piti alun perin päättyä 17.3. Hakemusten pitää olla jätettynä klo 13.00 (Suomen aikaa) mennessä.

Alkuperäisen hakuajan jälkeen jätettyihin hakemuksiin tulee leima ”LATE” (myöhässä), mutta tämä ei vaikuta hakemusten kelpoisuuteen, joka tarkastetaan hakemuksessa näkyvästä aikaleimasta.

Ne hakijat, jotka ovat jo lähettäneet hakemuksensa, voivat halutessaan lähettää päivitetyn version. Tässä tapauksessa kansallinen toimisto – Suomessa CIMO – poistaa aikaisemman hakemuksen.

Hakuajan jatkaminen johtuu siitä, että hakijoiden rekisteröitymiseen liittyvien PIC-hakijatunnusten hankintaan käytetty URF-järjestelmä on ollut hetkittäin ruuhkautunut.

Muualla verkossa

Tiedote Euroopan komission verkkosivuilla