Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

14.05.2012

Elämysten avulla Eurooppa tutuksi

Osana CIMOn Koulu Euroopassa – Eurooppa koulussa -ohjelmaa on avattu Euroopan komission Suomen edustustoon elämyksellinen vierailukohde. Koululaisryhmät ovat tervetulleita tutustumaan kohteeseen Euroopan komission Suomen-edustustoon Helsingin Kamppiin. EU-työpajassa vieraillaan oman opettajan johdolla. Ryhmässä voi olla enintään 30 oppilasta. Tutustuminen vierailukohteen EU-aineistoon vie vajaa pari tuntia. Tehtävät ovat vuorovaikutteisia ja hauskoja, ja ne on suunnattu alakoululaisille. Aihepiiriä ei tarvitse käsitellä koulussa ennen vierailua.

Lue lisää Europa-lehdestä.

Ryhmälle tulee varata etukäteen vierailuaika. Varatessasi aikaa, ilmoitathan: koulun ja opettajan yhteystiedot, oppilaiden lukumäärän, luokka-asteen sekä kolme toivottua vierailuaikaa.

Varaukset ja tiedustelut: COMM-REP-HEL-KOULUVIERAILUT@ec.europa.eu