Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

05.10.2015

Juhli Maailman opettajien päivää yhdessä School Education Gateway’n kanssa!

Maailman opettajien päivää vietetään vuosittain 5. lokakuuta. Tänä vuonna School Education Gateway haluaa lähettää kaikille opettajille kiitosviestin virtuaaliaplodien muodossa. Liity kampanjaan ja auta meitä tekemään aplodeista mahdollisimman upeat!

Virtuaaliaplodit luodaan Thunderclap-sovelluksen avulla. Kampanjan tukeminen on helppoa: jokainen jolla on Twitter-, Facebook- tai Tumblr-tili voi osallistua kampanjaan.

Tämä viesti julkaistaan maanantaina 5. lokakuuta klo 11 AM (CEST):

Thank you European teachers for good work! Visit School Education Gateway for more resources & inspiration #EdGateway http://thndr.it/1NjPdJX

Vielä ehdit osallistua! Tässä ohjeet:

Mene kampanjasivulle https://www.thunderclap.it/projects/31292-world-teachers-day-5-oct-2015?locale=en ja valitse yksi tai useampia sosiaalisen median kanavia, jossa haluat osallistua aplodeihin. Kutsu myös ystäväsi mukaan!


Maailman opettajien päivän tarkoituksena on muistuttaa opetus- ja kasvatustyön tärkeydestä muuttuvassa maailmassa. Päivää on vietetty maailmanlaajuisesti Unescon ja Education Internationalin (EI) aloitteesta vuodesta 1994 lähtien.Vuoden 2015 teemana on ”Empowering teachers, building sustainable societies”.

(5.10.2015/AK)