Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

10.01.2017

Tervetuloa seuraamaan kiintoisaa haastattelua kansainvälisyydestä EDUCAan lauantaina 28.1. klo 10.40–11.05!

André Noël Chaker haastattelee uuden Opetushallituksen pääjohtajaa Olli-Pekka Heinosta ja kansainvälisiin koulutushankkeisiin osallistuneita opiskelijoita ja opettajia. Haastattelu tapahtuu tilassa 103.

Tempus fugit – kansainvälisenä kohti seuraavaakin sataa vuotta!

André Noël Chaker haastattelee Opetushallituksen pääjohtajaa, Olli-Pekka Heinosta, Dream Academy Nordeniin osallistuneita lukiolaisia, Peppi Kukkosta ja Nonna Tiirikaista Puolalanmäen lukiosta sekä Erasmus+ -hankkeisiin osallistuneita, opettaja Hanna Niemelää Espoon kristillisestä koulusta ja rehtori Marja Martikaista Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulusta.

Ennen haastattelusessiota klo 10.15–10.40 olet myös tervetullut kuulemaan minkälaisia kansainvälisiä hankkeita päiväkodit, peruskoulut ja lukiot ovat toteuttaneet Erasmus+ ja Nordplus-ohjelmissa. Kansainvälisyyden asiantuntijat Opetushallituksesta kertovat ohjelmien mahdollistamista hankkeista otsikolla Kansainvälisyyttä pienestä pitäen!