Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

02.12.2011

Vuoden 2011 parhaat kieliteot palkittiin European Label -laatuleimalla

Opetushallitus on myöntänyt vuoden 2011 eurooppalaisen kieltenopetuksen laatuleiman European Labelin Hämeenlinnan kaupungin Kielitivoli-hankkeelle. Kunniamaininnoilla palkittiin Turun Kielireppu-hanke ja Raaseporin Hakarinteen koulun kielihanke. Tunnustuksen saivat myös Vuoden kieltenopettaja, joksi valittiin Iitin lukion ja yläkoulun ranskan ja saksan opettaja Tarja Virtanen, sekä Vuoden kieltenopiskelija Salla Vainio Vihdin lukiosta.

Palkinnot jakoi Opetushallituksen pääjohtaja Timo Lankinen Helsingin Säätytalolla 24.11.2011 pidetyssä tilaisuudessa.

European Label -laatuleimalla halutaan korostaa kielitaidon ja kieltenopiskelun merkitystä sekä edistää yksilöiden monipuolista kielitaitoa. Laatuleimalla palkitut hankkeet ovat innovatiivisia ja tasokkaita kielten opettamishankkeita, joissa innostetaan kielten opiskeluun luovalla tavalla ja jotka toimivat esimerkkinä muille.

European Label -kilpailu on osa EU:n Elinikäisen oppimisen ohjelmaa (LLP), jota Suomessa hallinnoi ja toimeenpanee CIMO. Kilpailun toteuttaa Opetushallitus.

Muualla verkossa

Lisätietoa palkituista hankkeista löytyy Opetushallituksen lehdistötiedotteesta.

(2.12.2011 TV & TL)