EU Ett Europa för medborgarna: den tredje ansökningstiden går ut den

Päättyy:2.9.2019

Ett Europa för medborgarna (2014-2020): den tredje ansökningstiden går ut den 2.9.2019 kl. 13.00 (kl. 12.00 CET)

Ett Europa för medborgarna -programmets projektstöd ansöks centraliserat via det verkställande organet EACEA, kontaktuppgifterna finns i länklistan nedan.

Projektets koordinator och samarbetspartners ska registrera sig i URF-databasen (Unique Registration Framework) via komissionens deltagarportal (Participant Portal) som upprätthålls av Generaldirektoratet för utbildning och kultur. Endast de som finns i registret kan skapa och skicka in en ansökan till Ett Europa för medborgarna -programmet eller fungera som partner. De som vill delta i ett projekt ska registrera sig i URF-databasen och ange PIC-koden (Participant Identification Code) till koordinatorn som förbereder ansökan. Mera information om registreringen finns på EACEAs webbsida.

Ansökningstider

  • 1.2.2019 utgår ansökningstiden för ihågkommandeprojekt (European remembrance) och vänortsprojekt (Town Twinning).
  • 1.3.2019 utgår ansökningstiden för kommunernas nätverksprojekt (Networks of Towns).
  • 2.9.2019 utgår ansökningstiden för projekt om civilsamhället (Civil Society Projects), vänortsprojekt (Town Twinning) och kommunernas nätverksprojekt (Networks of Towns).

Ytterligare information

Inbjudan att lämna förslag, programguide och mera information om programmet och de olika stödformerna på EACEAs webbsida
Ansökningsanvisningar på Utbilningsstyrelsens webbsida