Erasmus+/Nordplus -hakuinfo yleissivistävälle koulutukselle

Alkaa:1.11.2018 12.00
Päättyy:1.11.2018 16.10
Tapahtumapaikka:Eurooppasali
Osoite: Voimatalossa Malminkatu 16:ssa,

Tule hakuneuvontatilaisuuteen torstaina 1.11. klo 13-16 Eurooppasalissa, Malminkatu 16, Helsinki. Tilaisuudessa saat tietoa Erasmus+ ja Norplus –ohjelmista ja hakumenettelystä.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu klo 12.45 alkaen, joten pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan 23.10. mennessä osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/2226C12F478BEA4C

Hakuneuvonnan ohjelmassa:

1) Opetushenkilöstön liikkuvuus (KA1): 1-2 -vuotinen liikkuvuushanke lisää koulun ja henkilöstön osaamista ja vahvistaa eurooppalaista ulottuvuutta. Hankkeessa voi olla useita ulkomailla tapahtuvia oppimisjaksoja.Tuki haetaan Erasmus+ KA1 yleissivistävän koulutuksen ennakkotiedon mukaan 5.2.2019 klo 12 (CET) päättyvässä haussa.

2) Yleissivistävän koulutuksen strateginen kumppanuushanke (KA2): Eurooppalainen hanke kehittää yleissivistävää koulutusta ja rikastuttaa oppituntityöskentelyä. Hankkeissa voi olla mukana eurooppalaisia kouluja, yleissivistävän alan toimijoita tai muita koulutussektoreita. Uusi koulujen välinen hankemuoto School Exchange Partnerships antaa entistä paremmat mahdollisuudet oppilaiden ja henkilöstön välisille vaihdoille. Tuki haetaan Erasmus+ KA2 yleissivistävän koulutuksen ennakkotiedon mukaan 21.3.2019 klo 12 (CET) päättyvässä haussa.

3) Pohjoismaiden ja Baltian väliset Nordplus-ohjelmat mahdollistavat oppilaitosten välisen yhteistyön. Hankemuotoja ovat mm. oppilas- ja opettajavaihdot sekä verkosto- ja kehittämishankkeet. Tuki haetaan 1.2.2019 päättyvässä haussa.

4) Kotikansainvälistymismahdollisuus – kutsu eurooppalainen vierailija päiväksi kouluusi!

5) Lopuksi on kaksi samanaikaista työpajaa

  • PIC-koodin tekeminen, osallistujat voivat tehdä koululleen Erasmus+ haussa tarvittavan PIC-numeron. Jos haluat osallistua tähän niin otathan oman koneen mukaasi.
  • Nordplus Espresso -hakujärjestelmän pikaperehdytys

Lisätietoa

Erasmus+ -ohjelmasta yleissivistävälle koulutukselle www.cimo.fi/yleissivistavalle_koulutukselle

Nordplus -ohjelmat www.cimo.fi/nordplus

Erasmus kouluissa www.cimo.fi/ohjelmat/erasmus_kouluissa

PIC-numero / komission Participant portal http://ec.europa.eu/education/participants/portal/desktop/en/home.html