Erasmus+/Nordplus -hakuinfo yleissivistävälle koulutukselle

Alkaa:1.11.2018 12.00
Päättyy:1.11.2018 16.10
Tapahtumapaikka:Eurooppasali
Osoite: Voimatalossa Malminkatu 16:ssa,

Tule hakuneuvontatilaisuuteen torstaina 1.11. klo 13-16 Eurooppasalissa, Malminkatu 16, Helsinki. Tilaisuudessa saat tietoa Erasmus+ ja Norplus –ohjelmista ja hakumenettelystä.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu klo 12.45 alkaen, joten pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan 23.10. mennessä osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/2226C12F478BEA4C

Hakuneuvonnan ohjelmassa:

1) Pohjoismaiden ja Baltian väliset Nordplus-ohjelmat mahdollistavat oppilaitosten välisen yhteistyön. Hankemuotoja ovat mm. oppilas- ja opettajavaihdot sekä verkosto- ja kehittämishankkeet. Tuki haetaan 1.2.2019 päättyvässä haussa.

2) Kotikansainvälistymismahdollisuus – kutsu eurooppalainen vierailija päiväksi kouluusi! Erasmus kouluissa.

3) Opetushenkilöstön täydennyskoulutus (KA1): 1-2 -vuotinen hanke lisää koulun ja henkilöstön osaamista ja vahvistaa eurooppalaista ulottuvuutta. Hankkeessa voi olla useita ulkomailla tapahtuvia oppimisjaksoja.Tuki haetaan Erasmus+ KA1 yleissivistävän koulutuksen 5.2.2019 klo 13 päättyvässä haussa.

4) Yleissivistävän koulutuksen strateginen kumppanuushanke (KA2): Eurooppalaisten koulujen väliset vaihtohankkeet antavat ainutlaatuisen mahdollisuuden oppilaille ja koulun henkilöstölle saada kansainvälistä oppimiskokemusta. Lisäksi hankkeet kehittävät kouluja organisaatioina ja lisäävät kykyä työskennellä kansainvälisissä verkostoissa. Tuki haetaan Erasmus+ KA2 yleissivistävän koulutuksen 21.3.2019 klo 13 päättyvässä haussa.

5) Lopuksi on työpajaa

  • PIC-koodin tekeminen, osallistujat voivat tehdä koululleen Erasmus+ haussa tarvittavan PIC-numeron. Jos haluat osallistua tähän niin otathan oman koneen mukaasi.

Lisätietoa

Erasmus+ -ohjelmasta yleissivistävälle koulutukselle www.cimo.fi/yleissivistavalle_koulutukselle

Nordplus -ohjelmat www.cimo.fi/nordplus

Erasmus kouluissa www.cimo.fi/ohjelmat/erasmus_kouluissa

PIC-numero / komission Participant portal http://ec.europa.eu/education/participants/portal/desktop/en/home.html