Erasmus+ Youth in Action: Mobility Taster for Inclusion Organisations Irlannissa 25.-29.9.2018. Hakuaika päättyy

Päättyy:24.7.2018
Tapahtumapaikka:Dublin, Irlanti


Kansainvälisyys kuuluu kaikenlaisille nuorille!

Mobility Taster -koulutus järjestetään Dublinissa, Irlannissa 25.-29.9.2018. Sen tarkoituksena on antaa maistiainen kansainvälisestä nuorisotyöstä sellaisille inkluusioryhmien parissa toimiville järjestöille, jotka eivät ole vielä järjestäneet kansainvälisiä hankkeita omien nuortensa kanssa.

Inkluusio laajasti ymmärrettynä

Monet Erasmus+ Youth in Action -hankkeita toteuttaneet tietävät, että kansainväliset hankkeet toimivat loistavasti myös erityisryhmien nuorille. Nuorten taustan ei tulisi olla este heidän kansainvälisille kokemuksilleen. Vaikea elämäntilanne, terveydelliset tai sosiaaliset ongelmat, vammaisuus, vähemmistötausta, syrjinnän kohteena oleminen tai muu osallistumista rajoittava tekijä nuoren elämässä ei todellakaan vie heidän mahdollisuuttaan osallistua kansainväliseen toimintaan. Kun hankkeet suunnitellaan huolella ja tehdään hyvässä yhteistyössä, ne toimivat millaiselle nuorelle tahansa.

Mobility Taster -koulutus on tarkoitettu erilaisten erityisryhmien kanssa työskenteleville henkilöille, joilla ei ole aiempaa Erasmus+ Youth in Action -kokemusta. Kolmipäiväisen koulutuksen kautta saat esimerkkejä hankkeista, joita on toteutettu muita hankalammista tilanteista tulevien nuorten kanssa. Koulutus myös valottaa sinulle niitä mahdollisuuksia, joita Erasmus+ Youth in Action tarjoaa, erityisesti nuorisovaihtoja ja Eurooppalaista vapaaehtoispalvelua.

Kansainvälisyyden vasta-alkajille

Mobility Taster on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka työskentelevät sosiaalista vahvistamista tarvitsevien nuorten parissa. Osallistujilta vaaditaan uteliaisuutta kansainvälistä toimintaa kohtaan ja halua tutustua kanvainvälisyyden mahdollisuuksiin. Koulutukseen ovat tervetulleita myös osallistujat, joilla on erityistarpeita.

Koulutuskieli on englanti ja kouluenglannilla pärjää hyvin.

Osallistuminen on helppoa

Osallistuminen koulutukseen on maksutonta. Matkatuki kattaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin 100%:sti. Vastaanottavan maan toimisto huolehtii majoituksesta ja ruokailuista. Majoitus on useimmiten 2 hengen huoneissa.

Miten pääsen mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn koulutuskalenterissa. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi.

Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

  • Haku päättyy 24.7.2018

Lisätietoja koulutuksesta antaa Ysi Valve

(sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@oph.fi)