Erasmus+ Youth in Action: The Art to Reflect -koulutus Alankomaissa 26.2.-1.3.2019. Hakuaika päättyy

Päättyy:10.12.2018
Tapahtumapaikka:De Glind, Alankomaat

Toimivia tapoja kokemusten purkamiseen

The Art to Reflect -koulutus pyrkii kehittämään nuorisotyön alalla kouluttajana toimivien henkilöiden taitoja reflektoinnissa ja kokemuksen purkamisessa. Tekemällä oppiminen pohjautuu aktiiviseen toimintaa, jonka kautta osallistuja saa uusia kokemuksia. Usein opittujen asioiden ilmaiseminen sanallisesti on vaikeaa ja oppiminen voi jäädä epäselväksi. Erilaiset tekniikat kokemusten purkamiseen ja reflektioprosessin tukemiseen voivat auttaa osallistujia ymmärtämään paremmin omaa kehitystään.

The Art to Reflect -koulutus järjestetään De Glindissä Alankomaissa 26.2.-1.3.2019.

Koulutuksen valottaa käytäntöjä ja opettaa uutta

Koulutus pyrkii katsomaan purkukeskusteluja eri näkökulmista:

  • osallistujan tukeminen käytännössä reflektiossa
  • toimivien ja tehokkaiden purkusessioiden suunnittelu ja toteutus
  • linkittää reflektio oppimaan oppimiseen (learning to learn)
  • linkittää uudet menetelmät kouluttajan omaan koulutustyöhön
  • jakaa omia toimivia käytäntöjä
  • kokeilla erilaisia reflektointitapoja itse

Kenelle koulutus on tarkoitettu

Täysi-ikäiset nuorten parissa toimivat henkilöt, jotka toimivat kouluttajina kansallisesti tai kansainvälisesti voivat hyötyä koulutuksesta. Koulutuksen toimivuuden kannalta on olennaista, että osallistuja kouluttaa itse nuoria tai nuorisotyöntekijöitä ja voi soveltaa oppimaansa omassa työssään. Oman organisaation sisäinen koulutustoiminta, kansallinen kouluttaminen tai esim. Erasmus+ -ohjelman sisällä tapahtuva kansainvälinen koulutus voivat olla sovellettavia aloja. Kokemuksen purkamisen ja reflektoinnin käytäntöjä voi käyttää muussakin toiminnassa, jossa nonformaalia oppimista halutaan tunnistaa, kuten nuorisovaihdoissa ja vapaaehtoistoiminnassa.

Koulutuskieli on englanti.

Osallistuminen koulutukseen on maksutonta. Matkatuki kattaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin 100%:sti. Majoitus on useimmin 2-3 hengen huoneissa.

Miten pääsen mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn koulutuskalenterissa.

Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta,luo itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 10.12.2018

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0400-247 774)