Erasmus+ Youth in Action: Sports as a Tool for Education and Inclusion -koulutus Espanjassa 24.-29.9-2018. Hakuaika päättyy

Päättyy:31.7.2018
Tapahtumapaikka:Navarra, Espanja

Nuoret mukaan toimintaan liikunnan avulla!

Sport as a Tool for Education and Inclusion -koulutus järjestetään Navarrassa, Espanjassa syyskuun 24.--29. päivä 2018. Sen tavoitteena on tutustua erilaisiin urheilu- ja liikuntahankkeisiin, joissa nuorisotyön perusajatukset ovat silti läsnä. Liikuntaa käytetään työvälineenä syrjäytymisvaarassa olevien tai syrjäytyneiden nuorten saavuttamiseksi ja liikunnan kautta saadaan käsiteltyä muita nuorten elämään liittyviä aiheita, kasvattaa suvaitsevuutta ja kehittää vuoropuhelua nuorten ja aikuisten välillä.

Tavoitteet:

  • kehittää inklusiivista asennetta nuorisotoimijoiden työhön
  • oivaltaa, kokeilla ja kehittää liikuntamenetelmiä sosiaaliseen vahvistamiseen liittyen
  • pohtia eri toimintamallien siirrettävyyttä omaan työhön
  • antaa tietoa Erasmus+ Youth in Action -mahdollisuuksista
  • kehittää hankeideoita

Ohjelma koostuu ryhmätöistä, vierailuista, harjoituksista ja asiantuntijoiden puheenvuoroista.

Kuka voi hakea?

Täysi-ikäiset nuorten parissa toimivat voivat hakea mukaan koulutukseen. Toimijat voivat olla ammattilaisia tai toimia nuorisotyössä vapaaehtoisena tai vertaisohjaajana. Erityisesti liikuntamenetelmiä käyttävät henkilöt tai niiden käytöstä kiinnostuneet ovat tervetulleita hakemaan.

Koulutuskieli on englanti.

Osallistuminen on maksutonta. Osallistujien matka-, majoitus-, ruokailu- ja koulutuskulut katetaan 100%:sti.

Miten pääsee mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn verkkosivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 31.7.2018

Lisätietoja koulutuksesta antaa Ysi Valve

(sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@oph.fi)