Erasmus+ Youth in Action: RAY Triangular Summit 2018 - konferenssi Itävallassa 5.-7.9.2018. Hakuaika päättyy

Päättyy:15.7.2018
Tapahtumapaikka:Wien, Itävalta

Tutkimuksen tiedolla tulevaisuuteen

Research-based Analysis of Youth in Action (RAY) on jo vuonna 2007 alkanut tutkimus, joka selvittää Erasmus+ Youth in Actionin vaikutusta nuoriin ja nuorisotyöntekijöihin. Vuosittain järjestettävä RAY Triangular Summit kokoaa yhteen tutkijoita, nuorisotyön päättäjiä, nuorisotyöntekijöitä ja ruohonjuuritoimijoita keskustelemaan tutkimuksen tuloksista ja vertaamaan tuloksia aiempiin vuosiin.

Konferenssin tarkoituksena on myös siirtää tutkimustietoa Euroopassa meneillään oleviin prosesseihin. Euroopan nuorisostrategia 2019-2027 on valmisteilla ja vuonna 2021 alkavan Erasmus-ohjelman ensimmäinen ehdotus on julkaistu. Tutkimus antaa relevanttia tietoa näiden suurten prosessien toteuttamiseen, mutta valottaa myös nuorisotyössä toimiville, millaista hyötyä kansainvälisistä hankkeista on nuorille ja heidän parissa toimivilleen.

Päivän konferenssista tietoa päätöksentekoon

Triangular Summit kestää yhden päivän (5.9.) ja sen aikana noin 150 eurooppalaista päättäjää, tutkijaa ja nuorisotyössä aktiivisesti toimivaa keskustelevat eurooppalaisen nuorisotyön monimuotoisuudesta sekä nuorisotutkimuksen tuloksista. Päivät 6.-7.9. on varattu RAY-tutkimusverkoston jäsenille.

Tapahtuma liittyy Itävallan EU-puhenjohtajuuteen ja sen teemoihin.

Osallistuminen on helppoa

Osallistuminen on maksutonta. Suomen kansallinen toimisto korvaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin kotiin 100%:sti. Majoitus ja ruokailut katetaan, eikä osallistumismaksua ole.

Miten pääsee mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn verkkosivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa. Valittuj

Haku päättyy 15.7.2018

Lisätietoja antaa Irmeli Karhio

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 029 533 8562)