Erasmus+ Youth in Action: MOOC-verkkokurssi Youth in Action -hankkeista 7.5.-11.6.2018. Ilmoittautumisaika päättyy

Päättyy:31.5.2018
Tapahtumapaikka:Internet

Opettele Erasmus+ Youth in Action -hanketoimintaa nettikurssilla!

MOOC (Massive Open Online Course) Erasmus+ Funding Opportunities for Youth järjestetään verkkokurssina ja se on avoinna kenelle tahansa asiasta kiinnostuneelle nuorisotoimijalle. MOOC antaa osallistujalle syvemmät perustiedot nuorten hankkeista sekä ohjelman sääntöjen, toimintamenetelmien että laadun näkökulmasta.

Kurssin aikana tutustutaan nuorisovaihtoihin, Eurooppalaiseen vapaaehtoispalveluun, nuorisotyöntekijöiden liikkuvuushankkeisiin sekä nuorten ja päättäjien vuoropuheluhankkeisiin (avaintoimet 1 ja 3). MOOC auttaa myös ymmärtämään hankkeiden taustalla vaikuttavia tavoitteita ja prioriteetteja sekä valottaa hakuprosessia.

Verkkokurssi suoritetaan 7. toukokuuta ja 11. kesäkuuta välisenä aikana. Viimeinen kurssin aloituspäivä on 31.5. Kurssilaiset osallistuvat harjoituksiin omaan tahtiinsa, kuitenkin osallistujan tulisi varata 3-4 työtuntia jokaiselle kurssiviikolle.

Kaksi kokenutta nuorisotyön kouluttajaa Nerijus Kriauciunas ja Laimonas Ragauskas tukevat osallistujia verkkokurssin aikana.

Kenelle koulutus on suunnattu?

MOOC sopii esimerkiksi nuorten ryhmän kanssa toimiville henkilöille tai aktiivisille nuorille, jotka miettivät kansainvälistä hanketta. Se voi auttaa myös sellaisia toimijoita, jotka ovat hakeneet tukea hankkeille, mutta eivät ole saaneet sitä. Jos eurooppalainen yhteistyö kiinnostaa, mutta et tiedä kuinka aloittaa tai asia tuntuu hämmentävältä, MOOC voi auttaa myös siinä. Osallistujilla ei ole ikärajaa, nuoremmat hyötyvät kurssista varmasti enemmän, jos heidän kanssaan osallistuu aikuinen nuorisotyöntekijä.

Kuinka voin osallistua?

Viimeinen aloituspäivä on 31.5.2017.

Lisätietoa MOOCista antaa Paavo Pyykkönen (etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0400-247 774)