Erasmus+ Youth in Action: Developing Digital Youth Work -opintovierailu pääkaupunkiseudulla Suomessa 17.-21.9.2018. Hakuaika päättyy

Päättyy:12.6.2018
Tapahtumapaikka:Helsinki, Espoo, pääkaupunkiseutu

Digitaalisen nuorisotyön hyviä käytäntöjä Suomesta

Opintovierailu Developing Digital Youth Work järjestetään Suomessa pääkaupunkiseudulla 17.-21.9.2018 ja sen tarkoitus on valottaa osallistujille erilaisia digitaalisen nuorisotyön toimintatapoja kunnallisesta nuorisotyöstä, hankkeista ja järjestöistä. Se antaa toimijoille mahdollisuuden esitellä omia hyviä käytäntöjään ja oppia toisilta uusia toimintatapoja. Opintovierailu tarjoaa esimerkkejä teknologiakasvatuksen, pelitoiminnan ja muun digitaalisen nuorisotyön aloilta.

Tavoitteet

  • ymmärtää digitaalisuuden rooli suomalaisessa nuorisotyössä
  • tutustua erilaisiin digitaalisen nuorisotyön käytäntöihin
  • vierailla organisaatioissa, jotka käyttävät digitaalisia toimintamenetelmiä
  • jakaa omaa digitaalisten toimintatapojen käytänteitään
  • siirtää hyviä käytäntöjä omaan työhön

Osallistujaprofiili

Opintovierailu sopii sekä digitaalisia toimintatapoja jo käyttäville nuorten parissa toimiville tai niille, jotka haluavat aloittaa digitaalisen nuorisotyön omassa organisaatiossaan. Täysi-ikäiset aktiivisesti nuorisotyössä toimivat henkilöt ovat tervetulleita hakemaan. Kiinnostus tutustua toimintatapoihin ja/tai kehittää omia toimintatapojaan katsotaan positiiviseksi. Opintovierailun aikana on mahdollista jakaa omia hyviä toimintatapojaan. Hakemuksessa voi kertoa jaettavista toimintatavoista ja ilmoittautua ehdolle esittelijäksi.

Koulutuskieli on englanti.

Osallistuminen on helppoa

Osallistuminen on maksutonta. Suomen kansallinen toimisto korvaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin kotiin 100%:sti. Majoitus ja ruokailut katetaan, eikä osallistumismaksua ole. Majoitus on yleensä 2 hengen huoneissa.

Miten pääsee mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn verkkosivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi.
Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 12.6.2018

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0400-247 774)