Euroopan ammattitaitoviikko (European Vocational Skills Week) 5.-9.11.2018

Kutsumme kaikki Suomen ammatilliset oppilaitokset sekä muut ammatillisen koulutuksen parissa toimivat osallistumaan Euroopan ammattitaitoviikkoon (European Vocational Skills Week)

Viikkoa vietetään Euroopan komission aloitteesta, ja sen tavoitteena on nostaa esiin ammatillista osaamista ja sen merkitystä muuttuvassa maailmassa. Ammatillinen koulutus tarjoaa tietoja ja taitoja, joita globaaleilla työmarkkinoilla juuri nyt tarvitaan.

Voit osallistua kampanjaan järjestämällä tapahtumia sekä jakamalla ja tuottamalla sisältöä sosiaalisessa mediassa (aihetunniste #EUVocationalSkills) koko syksyn ajan 1.9. -31.12.2018. Tapahtumia voivat olla esimerkiksi opiskelijoille suunnatut kansainvälisyysviikot, uraneuvontapäivät, avoimet ovet oppilaitoksissa tai yrityksissä, työpajat, seminaarit tai infopäivät. Komissio lisää rekisteröidyt tapahtumat Euroopan kartalle teemaviikon verkkosivuilla. Parhaat tarinat ja ideat palkitaan viikon päätapahtumassa Wienissä 5.-9.11.2018.

Lisää ideoita ja ohjeita sekä tapahtumien rekisteröinti löytyy Euroopan komission kampanjasivulla osoitteessa

https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/evsw2018_en

Kuka voi osallistua?

Oppilaitosten lisäksi kampanjaan voivat osallistua kaikki ammatillisen koulutuksen parissa toimivat kuten esimerkiksi opiskelijat, opettajat, kouluttajat, opiskelijajärjestöt, kunnat, yritykset, työnantaja- ja työntekijäjärjestöt jne.

Tule mukaan – nostetaan yhdessä eurooppalainen ammattiosaaminen esiin!