Euroopan solidaarisuusjoukot: Koulutus harjoittelu- ja työhankkeiden uusille toimijoille 9.1.2019, Helsinki. Ilmoittautuminen päättyy

Päättyy:9.12.2018

Aika: ke 9.1.2019 klo 10.00-13.30

Aamukahvi on tarjolla klo 9.30 alkaen ja lounas 13.30.

Koulutus on kokonaisvaltainen tietopaketti Euroopan solidaarisuusjoukkojen harjoittelu- ja työhankkeista.

Hankkeiden avulla organisaatiot voivat tarjota nuorille konkreettisia kokemuksia työelämästä ja näin parantavat nuorten osaamista, edistävät heidän työllistymistään ja siirtymistä työmarkkinoille. Koulutus on tarkoitettu organisaatiolle, jotka suunnittelevat Euroopan solidaarisuusjoukkojen harjoittelu- ja työhankkeiden toteuttamista tulevaisuudessa.

Päivän tavoitteena on tarjota osallistuville organisaatiolle ideoita ja välineitä Euroopan solidaarisuusjoukkojen harjoittelu- ja työhankkeiden suunnitteluun, hallinnointiin ja käytännön toteutukseen. Koulutuksen aikana käydään läpi muun muassa mitä tehtäviä osallistuvilla organisaatioilla on valmistelun, toteutuksen ja seurannan osalta.

Yhdessä osallistujien kanssa mietitään hyviä käytäntöjä hankkeen toteuttamiseksi ja ideoidaan kumppanuuksia, joissa harjoittelu- ja työhankkeita voi toteuttaa tulevaisuudessa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Koulutus on osallistujille maksuton ja sen aikana tarjotaan aamukahvi ja lounas. Korvaamme jälkikäteen osallistujien matkakulut edullisinta julkista matkustustapaa käyttäen.

Ilmoittautumisaika päättyy su 9.12.2018.

Ilmoittautumiset

https://bit.ly/2ynx0JF

Lisätietoja koulutuksesta

jutta.kivimaki(at)oph.fi

0295 338 568.