Erasmus+ Youth in Action: BiTriMulti-koulutus nuorisovaihdoista Unkarissa 28.1.-1.2.2019. Hakuaika päättyy

Päättyy:2.12.2018


BiTriMulti on peruskoulutus kansainvälisen nuorisotyön vasta-alkajille

BiTriMulti-koulutuksessa kansainvälisistä nuorisovaihdoista kiinnostuneet nuorten parissa toimivat saavat perusosaamisen hankkeiden järjestämiseen sekä kumppaneita hankkeiden toteuttamiseen. BiTriMulti on vuosittain usein järjestettävä toimiva koulutus, johon osallistuvilla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta aiemmista Erasmus+: Youth in Action -hankkeista.

BiTriMulti järjestetään Unkarissa 28.1.-1.2.2019 ja siihen saapuu nuorisovaihdoista kiinnostuneita toimijoita Itävallasta, Belgiasta, Bulgariasta, Kroatiasta, Tsekinmaalta, Virosta, Saksasta, Kreikasta, Unkarista, Islannista, Irlannista, Italiasta, Latviasta, Liettuasta, Liechtensteinistä, Luxembourgista, Maltalta, Alankomaista, Norjasta, Puolasta, Portugalista, Romaniasta, Slovakiasta, Sloveniasta, Espanjasta, Ruotsista, Sveitsistä, Turkista, Iso-Britanniasta ja tietysti Suomesta.

Koulutus tarjoaa hyvän mahdollisuuden löytää kumppaneita osallistuvista maista.

Koulutuskieli on englanti ja kouluenglannilla pärjää loistavasti.

Nuorisovaihdoilla nuoret toimimaan!

Nuorisovaihtojen perusidea on, että nuorisoryhmät eri maista tapaavat toisensa ja toteuttavat etukäteen suunnittelemansa ohjelman. Nuorisovaihdot ovat turvallinen ja hauska tapa aloittaa kansainvälinen nuorisotyö ja niiden ideana on, että nuoret itse saavat mahdollisuuden toteuttaa ideoitaan käytännössä. Hankkeissa on sääntöjä ja hyviä toimintatapoja, joita BiTriMulti-koulutuksessa opitaan.

Kuka voi osallistua?

Koulutukseen haetaan täysi-ikäisiä suoraan nuorten parissa toimivia henkilöitä, jotka edustavat esim. kunnan tai seurakunnan nuorisotyötä, nuorisojärjestöjä tai yhdistyksiä. Myös erityisnuorisotyön, vammaisten nuorten parissa tehtävä työn, maahanmuuttajatyön tai muita heikommassa asemassa olevien nuorten kanssa tehtävän työn edustajat ovat erittäin tervetulleita. Priorisoimme hakijoita, joilla on jo takanaan kansainvälisistä hankkeista kiinnostunut 13-25-vuotiaiden nuorten ryhmä. Kerro ryhmästäsi hakemuksessa, vaikkei siitä kysyttäisikään.

Osallistuminen koulutukseen on maksutonta. Matkatuki kattaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin 100%:sti. Vastaanottavan maan toimisto huolehtii majoituksesta ja ruokailuista. Majoitus on useimmiten 2 hengen huoneissa.

Miten pääsen mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn koulutuskalenterissa.

Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta,luo itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 2.12.2018

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0400-247 774)