Erasmus+ Youth in Action: Kansainvälisyys nuorten työpajoilla -päivä Helsingissä 20.11.2018. Ilmoittautumisaika päättyy

Päättyy:5.11.2018
Tapahtumapaikka:Helsinki

Kansainvälisyys nuorten työpajoilla

Miten kansainvälisyys voisi näkyä nuorten työpajalla? Mitä kansainvälistymisen mahdollisuuksia työttömälle nuorelle voisi olla? Minkälaisia valmennustyökaluja eurooppalaiset rahoitusohjelmat voivat tarjota? Minkälaisen näköalan Eurooppa tarjoaa nuoren jatkon suunnitteluun?

Eurooppalaiset rahoitusohjelmat tarjoavat valmennustyökaluja ja näköaloja myös työttömien nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille ja organisaatioille.

Päivän kestävässä info- ja koulutuspäivässä pääset pohtimaan oman organisaatiosi tai työmuotosi kansainvälistymistä ja tutustumaan Erasmus+ Youth in Action -ohjelman tarjoamiin ajankohtaisiin mahdollisuuksiin. Päivän aikana:

  • pohditaan, miten kansainvälisyys voisi näkyä ja toimia osana nuorten työllistämisen palveluita
  • saat tietoa rahoitusmahdollisuuksien hyödyntämisestä nuorten työllistämisen kentällä
  • kuulet kokemuksia siitä, miten kansainvälisyyttä on hyödynnetty menetelmänä nuorten työllistämisen palveluissa
  • sparraamme toisiamme niin, että jokaiselle on päivän jälkeen omaan organisaatioon sopivat kansainvälistymisen askelmerkit tiedossa

Koulutus on suunnattu nuorten työllistämiseen liittyvissä palveluissa työskenteleville, jotka haluavat käynnistää kansainvälistä toimintaa tai päivittää omia tietojaan.

Aika ja paikka

Päivä järjestetään Helsingissä 20.11.2018 klo 9.30-15.30. Osallistuminen on maksutonta, ja matkakulut korvataan edullisimman matkustustavan mukaisesti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu täyttämällä sähköinen Webropol-lomake. Ilmoittautumisaika päättyy 5.11.2018.

Lisätiedot

Annina Kurki

puh. 0295 331 719

etunimi.sukunimi@oph.fi