Erasmus+ Youth in Action: Building Bridges for Inclusion II -kumppanihakuseminaari Espanjassa 11.-16.12.2018. Hakuaika päättyy

Päättyy:14.10.2018
Tapahtumapaikka:Mollina (Màlaga), Espanja

Kansainvälisen inkluusiotyön kumppaninhakuseminaari

Building Bridges for Inclusion II -koulutus pyrkii tuomaan yhteen inkluusiotoimijoita eri maista. Sen tavoitteena on luoda pysyviä kumppanuuksia toimijoiden välille ja johtaa tulevaisuudessa kansainvälisiin nuorten hankkeisiin. Kohderyhmänä ovat erilaiset suoraan muita heikommassa asemassa olevien nuorten parissa toimivat nuoriso- ja sosiaalityöntekijät.

Kumppaninhakuseminaari järjestetään Espanjassa (Mollinassa) 11.-16.12.2018.

Tavoitteet:

  • tutkia sosiaalisen vahvistamisen käsitettä
  • oppia, kuinka Erasmus+ Youth in Action voi auttaa nuorten parissa toimivia
  • vahvistaa osallistujien kapasiteettia kansainvälisten hankkeiden toteuttamisessa
  • antaa organisaatioiden edustajille mahdollisuus jakaa käytäntöjä, suunnitella tulevia hankkeita ja rakentaa verkostoja
  • tukea inkluusiohankkeiden suunnittelua

Koulutuksen englanninkielinen ohjelmaluonnos (ladattava tiedosto)

Inkluusion käsite on laaja

Erasmus+ Youth in Action on kaikenlaisille nuorille avoin. Ohjelmassa on vahva inkluusiostrategia ja mukaan halutaan nuoria, joille kansainvälinen toiminta voi olla hieman hankalampaa syystä tai toisesta. Ohjelmasta on mahdollista saada taloudellista tukea, jolla kansainvälisen toiminnan esteitä poistetaan muita heikommassa asemassa olevilta nuorilta. Inkluusioryhmiksi ohjelmassa ajatellaan esim. vammaiset nuoret, eri kulttuuritaustoista tulevat nuoret, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, maaseudun tai köyhien urbaaneiden alueiden nuoret, työttömät ja koulupudokkaat, päihdekuntoutujat ja -riippuvaiset, mielenterveyskuntoutujat ja niin edelleen.

Koulutusta ei ole rajattu yhteen tarkkaan inkluusioryhmään, vaan erilaisten nuorten parissa toimivat voivat hakea.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Täysi-ikäiset ammattimaisesti tai vapaaehtoisesti muita heikommassa asemassa olevien nuorten parissa toimivat voivat hakea. On hyvä, jos osallistujalla on mandaatti lähteä mukaan hankekumppanuuksiin niin halutessaan.

Koulutuskieli on englanti.

Osallistuminen koulutukseen on maksutonta. Matkatuki kattaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin 100%:sti. Majoitus on 2-3 hengen huoneissa.

Miten pääsen mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn koulutuskalenterissa.

Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta,luo itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 14.10.2018

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0400-247 774)