Erasmus+ Youth in Action: Euroopan tähti -koulutuspäivä Mikkelissä 24.1.2019. Ilmoittautumisaika päättyy

Päättyy:15.1.2019
Tapahtumapaikka:Mikkeli

Euroopan tähti – kansainväliset nuorisovaihdot haltuun päivässä!

Euroopan tähti on koulutus nuorten parissa toimiville, joita kiinnostaa kansainvälinen nuorisotyö. Se on koulutus, jonka kautta nuorten ryhmän kanssa toimiva oppii, mitä tarvitaan kansainvälisen nuorisovaihdon suunnittelussa sekä miten nuoret voivat osallistua aktiivisesti prosessin joka vaiheessa.

Nuorisovaihtohanke voikin olla nuorille suuri oppimiskokemus muista kulttuureista, valitusta yhteiskunnallisesta aiheesta, hankkeen suunnittelusta ja omista voimavaroistaan. Koulutuksessa jaetaan hyviä työvälineitä siihen, miten nuoret voivat itse osallistua suunnitteluun ja millainen on laadukas nuorisovaihtohanke. Näitä toimintamalleja voi käyttää, kun aloittaa suunnittelun omien nuortensa kanssa.

Päivän koulutus Mikkelissä

Koulutus järjestetään 24.1.2019 (klo 9.30-16)

Tarkka koulutuspaikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin, mutta se on Mikkelin kaupungin alueella.

Koulutusta vetää nuorisovaihtoja itse toteuttanut nuorisotyöntekijä sekä Erasmus+ Youth in Action kansallisen toimiston edustaja.

Etelä-Savon ja Mikkelin ympäristön nuorisotoimijat tervetuloa!

Koulutukseen ovat tervetulleita nuorisotyöntekijät Etelä-Savosta ja muualta Mikkelin ympäristöstä; kaupungin, seurakunnan, nuorisojärjestöjen tai muuten aktiivisten nuorten ryhmien edustajat voivat osallistua. Maakuntarajoista ei tarvitse välittää.

Korvaamme matkakulut halvimman mahdollisen matkustustavan mukaan. Mikäli julkista liikennettä ei ole, maksamme kilometrikorvaukset.

Osallistuminen on maksutonta

Koulutukseen kuuluu aamukahvit, lounas ja iltapäiväkahvit.

Sitovat osallistumiset alla olevan linkin kautta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.1.2019

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0400-247 774)