Kansalaisten Eurooppa: Making Waves -kontaktiseminaari 9.-12.10.2018, Gdansk, Puola. Haku päättyy

Päättyy:21.8.2018
Tapahtumapaikka:European Solidarity Center, Gdansk

Making Waves

Kuva: Pixbay

Kaipaatko hankekumppania Itämeren alueelta?

Kuudes Itämeren alueen Kansalaisten Eurooppa -yhteyspisteiden kontakti- ja koulutusseminaari järjestetään 9.-12.10.2018 Puolassa, Gdanskissa. Seminaaripaikkana on legendaarisella entisellä Lenin-telakalla sijaitseva Euroopan solidaarisuuskeskus, European Solidarity Centre. Seminaarin tavoitteena on antaa tietoa EU:n Kansalaisten Eurooppa -ohjelmasta, jakaa tietoa hyvistä hanke-esimerkeistä, edistää hankekumppanuuksia ja auttaa uusien hankkeiden kehittämisessä.

Kenelle?

Seminaari on suunnattu järjestöjen, kuntien ja aluehallinnon toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita toteuttamaan hankkeita EU:n Kansalaisten Eurooppa -ohjelman rahoituksella, ja jotka etsivät hankekumppaneita joko omaa hanketta varten tai ovat kiinnostuneita lähteä kumppaniksi jonkun muun vetämään hankkeeseen. Seminaarikielenä on englanti, joten osallistujilta edellytetään käytännön englannin kielitaitoa. Kouluenglanti on aivan riittävä taso.

Mitä maksaa?

Opetushallitus maksaa seminaariin Suomesta valittujen osallistujien matka-, majoitus- ja ruokailukulut. Osallistujilta peritään 70 euron osallistumismaksu.

Haku ja lisätietoja

Seminaariin haetaan sähköisellä lomakkeella 21.8. mennessä. Hakulomake ja lisätietoja seminaarista julkaistaan kesäkuussa Baltic Sea Contact -verkkosivulle. Hakijoille ilmoitetaan valinnoista 27.8.2018.

Opetushallituksessa seminaarista lisätietoja antaa Mauri Uusilehto (puh. 0295 338 520, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@oph.fi)

Lisätietoja kansalaisten Eurooppa -ohjelmasta

Opetushallituksen verkkosivuilla
EU:n Komission verkkosivuilla (EN)