Erasmus+ Youth in Action: ATOQ-koulutus nuorisovaihtoja toteuttaneille Bulgariassa 11.-16.3.2019. Hakuaika päättyy

Päättyy:10.1.2019

ATOQ tarkoittaa parempia nuorisovaihtoja!

Nuorisovaihdon jälkeen voi jäädä mieleen vielä kysymyksiä. Miksi asiat epäonnistuivat tai miten niitä voisi toteuttaa paremmin? Kumppaneiden kanssa toimintatavat menivät ristiin ja nuoret eivät olleet aivan tyytyväisiä. Tai sitten kaikki meni hyvin, kuten ennenkin, mutta homma alkaa maistua puulta. Olisiko aika kehittää toimintatapoja tai muuttaa niitä? Vaikka vaihtoja olisi toteuttanut vuosia, on aina tilaa uuden oppimiselle.

ATOQ (Advanced Training on Quality) on yksi Euroopan pidetyimmistä koulutuksista. Se antaa nuorisovaihtojen veteraaneille tilaisuuden jakaa kokemuksiaan ja saada uusia näkökulmia osallisuuteen, kulttuurienväliseen oppimiseen, kumppanuuteen ja oppimiseen hankkeissa. ATOQ antaa mahdollisuuden arvioida toimintatapojaan sekä jakaa hyviä käytäntöjä osallistujien välillä. Kumppanuuksien syntymistä ei varsinaisesti tueta, mutta niitä syntyy helposti, koska osallistujien välille kehittyy yhteiset toimintatavat ja samanlaiset käsitykset vaihdoista.

ATOQ järjestetään Bulgariassa 11.-16.3.2019 (ti-su)

Pääpaino on kokemuksissa

ATOQiin voivat osallistua vain nuorisovaihtoja yhdesti tai useammin järjestäneet henkilöt. Ryhmänvetäjät, hankkeen suunnitteluun osallistuneet henkilöt jne. ovat tervetulleita. Jos et ole järjestänyt nuorisovaihtoa vielä, tämä koulutus ei ole sinulle. Hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä nuorten parissa ammattimaisesti tai vapaaehtoisesti toimivia henkilöitä. Koulutuskieli on englanti.

Osallistuminen on helppoa

Osallistuminen on maksutonta. Suomen kansallinen toimisto korvaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin. Bulgarian kansallinen toimisto järjestää majoituksen, ruokailut ja koulutuksen. Majoitus on yleisimmin 2 hengen huoneissa.

Miten pääsen mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn koulutuskalenterissa.

Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta,luo itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 10.1.2019

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0400-247 774)