Erasmus+ Youth in Action: Tool Fair XIII -konferenssi Kroatiassa 12.-16.11.2018. Hakuaika päättyy

Päättyy:22.7.2018
Tapahtumapaikka:Split, Kroatia

Hyvät käytännöt kiertoon!

Tool Fair -konferenssi on järjestetty Euroopassa jo seitsemän kertaa. Tänä vuonna Tool Fair XIII - #PowerUp! järjestetään Splitissä, Kroatiassa 12.-16.11.2018.

Tool Fair on noin sadan hengen tapahtuma, jossa osallistujat esittelevät toisilleen omien organisaatioidensa hyviä käytäntöjä, toimintamalleja ja strategioita. Se on messunomainen tapahtuma, jossa osallistuja voi valita vain muiden esimerkkeihin tutustumisen tai vetää työpajoja omista käytännöistään muille. Tilaisuus on erityisen hyvä verkottumiseen samoista aiheista ja teemoista kinnostuneiden toimijoiden kanssa.

Muilta oppiminen on keskiössä, mutta voit myös pyytää kehitysehdotuksia omaan toimintatapaasi. Tarkoituksena on oppia kaikkea hyödyllistä, mikä nuorisotyöhön liittyy. Osallistujat tulevat eri taustoista, erilaisista organisaatioista, organisaatioiden eri tasoilta ja eri työmuodoista. Kommunikaatio myös hierarkioiden eri tasoilta tulevien osallistujien kanssa on helppoa.

Tavoitteet

  • esitellä eurooppalaiset nuorisotyön prioriteetit
  • antaa mahdollisuus kehittää omaa toimintaansa eurooppalaisen strategian mukaisesti
  • kehittää toimintamalleja ja menetelmiä eri kohderyhmien kanssa työskentelyyn
  • antaa kokemuksia toimintaan osallistumisesta ja oppia siitä
  • jakaa omia menetelmiään SALTOn työkalupakin kautta

Keskiössä ovat eurooppalaiset nuorisotyön erityisteemat

  • ihmisoikeudet
  • aktiivinen osallisuus
  • kulttuurienvälinen dialogi
  • sosiaalinen vahvistaminen
  • mielenterveys

Kuka voi osallistua?

Osallistujiksi halutaan täysi-ikäisiä nuorisotyön tai pedagogian kanssa toimivia hekilöitä, jotka ovat kiinostuneet nuorisotyön eurooppalaisista erityisteemoista ja työstä niiden parissa. He voivat olla nuorisotyöntekijöitä, nuoriso-ohjaajia, nuorisotyön suunnittelijoita tai koordinaattoreita, hanketyöntekijöitä, suoraan nuorisoryhmiä vetäviä henkilöitä, talotyöntekijöitä, tuettujen ryhmien kanssa työskenteleviä, Erasmus+ -Youth in Action -hankkeita toteuttaneita, nuorisotoimen johtajia ja niin edelleen. Myös formaalin opetuksen ja nuorisotyön rajalla toimivat henkilöt voivat osallistua.

Koulutuskieli on englanti.

Osallistuminen on helppoa

Osallistuminen on maksutonta. Suomen kansallinen toimisto korvaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin kotiin 100%:sti. Majoitus ja ruokailut katetaan, eikä osallistumismaksua ole. Majoitus on yleensä 2 hengen huoneissa.

Miten pääsee mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn verkkosivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi.
Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 22.7.2018

Lisätietoja koulutuksesta antaa Ysi Valve

(sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@oph.fi)