Erasmus+ Youth in Action: ATOQ-koulutus nuorisovaihtojen veteraaneille Unkarissa 17.-22.9.2018

Päättyy:15.6.2018

Hankkeiden laatu nousuun ATOQ-koulutuksella!

Nuorisovaihdoissa on monta liikkuvaa palasta. Välillä tuntuu, että ei ole aikaa miettiä niitä kaikkia kunnolla. Lisäksi tuntuu, että kumppanit eivät edes halua ymmärtää omia toimintatapoja tai heidän käsityksensä vaihdoista on täysin toisenlainen. Yhteisiä toimintatapoja voi rakentaa ATOQissa.

ATOQ (Advanced Training on Quality) on yksi Euroopan pidetyimmistä koulutuksista. Se antaa ryhmätapaamisten veteraaneille tilaisuuden jakaa kokemuksiaan ja oppia uusia näkökulmia osallisuuteen, kulttuurienväliseen oppimiseen, kumppanuuteen ja oppimiseen hankkeissa. ATOQ antaa mahdollisuuden arvioida toimintatapojaan sekä jakaa hyviä käytäntöjä osallistujien välillä. Kumppanuuksien syntymistä ei varsinaisesti tueta, mutta niitä syntyy helposti, koska osallistujien välille kehittyy yhteiset toimintatavat ja samanlaiset käsitykset ryhmätapaamisista.

ATOQ antaa tilaisuuden tutkia kriittisesti omia toimintatapojaan ja oppia uutta kokeineilta kouluttajilta ja muilta osallistujilta. ATOQ järjestetään Unkarissa 17.-22.9.2018

Pääpaino on omissa kokemuksissa

ATOQin osallistujat ovat aina kokeneita hankkeiden vetäjiä, ryhmänvetäjiä tai muuten aktiivisesti ryhmätapaamisen toteuttamiseen liittyviä henkilöitä. Tämä koulutus ei ole vasta-alkajille, osallistujilla täytyy olla kokemus vähintään yhdestä toteutetusta ryhmätapaamisesta. Koulutus sopii sekä pitkän linjan nuorisovaihtoveteraaneille, että vasta ensimmäisen hankkeensa lopettaneille. Erityisesti ensi kertaa nuorisovaihdon järjestäneet ryhmänvetäjät hyötyvät koulutuksesta paljon. Osallistujien tulee olla täysi-ikäisiä.

Koulutuskieli on englanti.

Osallistuminen on helppoa

Osallistuminen on maksutonta. Suomen kansallinen toimisto korvaa matkakulut kotoa tapahtumapaikalle ja takaisin ja vastaanottava kansallinen toimisto järjestää majoituksen, ohjelman,ruokailut ja koulutuksen. Majoitus on yleensä 2 hengen huoneissa.

Miten pääsee mukaan?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn verkkosivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi.
Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Haku päättyy 15.6.2018

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0400-247 774)