Muualla verkossa: julkaisuja

Ota yhteyttä Euroguidance-tiimiin

Parhaiten tavoitat Euroguidance-tiimin sähköpostitse euroguidance(at)oph.fi

Euroopan komissio ei vastaa näiden verkkosivujen sisällöstä.

EG

Julkaisut

Euroguidance-toiminnassa tietoaineistot tuotetaan nykyisin ensisijaisesti verkkoon. Kansainvälistymiseen liittyviä painotuotteita (julkaisut, esitteet) on saatavilla lähinnä pdf-versioina.

Ohjauksen ammattilaisille

Euroguidance-verkoston julkaisuja

Eurooppalainen Euroguidance-verkosto on koonnut yksiin kansiin kansainvälistyvän ohjauksen helmet ja saavutuksen 34 eri maasta vuosilta 2015 ja 2016. Ne löytyvät Euroguidance-verkoston verkkosivuilta. Siellä on myös verkoston kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Insight-uutiskirje.

Open the Door to the World

Suomen Euroguidance-keskus on tuottanut yhdessä Pohjoismaiden ja Baltian maiden kanssa julkaisun Open the Door to the World: Views on Mobility Guidance from up North. Julkaisun asiantuntija-artikkeleissa ja haastatteluissa käsitellään ohjauksen kansainvälistä ulottuvuutta.

Open the Door to the World (verkkojulkaisu ISSUU-palvelussa)

Open the Door to the World (pdf, 1,87 MB)

Multicultural Guidance and Counselling

Multicultural Guidance and Counselling -teos esittelee monia eri tapoja kehittää monikulttuurisen ohjauksen teoriaperusteista ja käytännönläheistä osaamista.

Muut julkaisut

Kaikki suomenkieliset julkaisut löytyvät tämän palvelun julkaisuluettelosta. Lisäksi on ruotsinkielisiä ja englanninkielisiä julkaisuja.