Erasmus+-ohjelman ammatillisen koulutuksen palvelut hakukierroksella 2017

Tälle sivulle päivitetään tietoja ammatillisen koulutuksen palveluista Erasmus+-ohjelman hakukierroksella 2017. Lisätiedot: erasmus.ammatillinen(a)oph.fi

Erasmus+ -hakuprosessi

Vuoden 2017 hakulomakkeet, hakujen päättymispäivät, ohjelmaopas sekä muut tärkeät tiedot hakuun 2017 liittyen julkaistaan Erasmus+-hakuprosessisivulla,

Videot

Perustietovideot Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle hakukierroksesta 2017 julkaistaan tällä sivulla loka-marraskuun aikana.

Video

Materiaalit

Mitä Erasmus+ tarjoaa ammatilliselle koulutukselle - hakukierros 2017(pdf)

KA1 - Ammatillisen koulutuksen liikkuvuushankkeet hakukierroksella 2017 ( 20 min.)

(pdf)
KA2 - Ammatillisen koulutuksen kumppanuushankkeet hakukierroksella 2017 ( 21 min.)(pdf)

Tilaisuudet ja toimintokohtainen neuvonta

Hakuneuvonta ammatillisen koulutuksen liikkuvuushanketta suunnitteleville (KA1)

Hakuneuvonta ammatillisen koulutuksen strategista kumppanuushanketta suunnitteleville (KA2)

Kumppanuushanketta suunnitteleville järjestetään yhteensä kolme erisisältöistä koulutusta. Koulutusten ensimmäinen osa on tarkoitettu ammatillisen koulutuksen hanketta suunnitteleville ja se järjestetään sekä työpajana CIMOssa Helsingissä että verkkokoulutuksena. Vuoden 2017 puolella järjestettävät verkkokoulutukset (osat 2 ja 3) on tarkoitettu kaikkien koulutussektoreiden kumppanuushanketta suunnitteleville.

Ansökningsinformation på svenska (KA1 och KA2)

Tukea hankeidean työstämiseen

Tarvitsetko yksilöllisempää neuvontaa? Oletko epävarma hankeideasi sopivuudesta Erasmus+-ohjelmaan? Ota yhteyttä meihin ja tuemme sinua alkuun pääsemisessä ja oikean toiminnon (KA1 tai KA2) kartoittamisessa.

Voit myös lähettää hankeideasi kommentoitavaksi meille osoitteeseen leonardo(a)oph.fi

Ota yhteyttä

Lisätiedot

Palaute

Jätä palautetta palveluistamme Erasmus+-ohjelman hakukierroksella 2017! Palaute on meille tärkeää, kun suunnittelemme toimintaamme jatkossa. Vastaamiseen menee muutama minuutti.