Erasmus+ Finland Instagramissa

#ILoveErasmusPlus #ErasmusPlus


Kuva: Lauriina Setälä

Tervetuloa Erasmus+ -lähettilääksi!

Kansainväliset kokemukset kartuttavat osaamista, josta on paljon hyötyä elämässä ja työuralla. Ne ovat myös selviytymistä arjessa vieraassa ympäristössä, mieleenpainuvia sattumuksia sekä läpi elämän mukana kulkevia uusia ystäviä. Etsimme jatkuvalla haulla ohjelmaan osallistuvia henkilöitä ja organisaatoita, jotka ovat innostuneita toimimaan Suomen kansallisina Erasmus+ -lähettiläinä ja jakamaan kokemuksiaan Suomen virallisen Erasmus+ Instagram-tilin kautta.

Lähettiläsjakson ajatus on seuraava:

  • Lähetämme päivitystunnukset 1-2 viikon ajaksi Opetushallituksen ylläpitämään, Suomen kansalliseen Erasmus+ -ohjelman Instagram-tiliin. Tämän jälkeen tili otetaan käyttöön omalla älypuhelimella.
  • Toivomme julkaistavien kuvien suhteen ainoastaan, että niissä kuvataan Erasmus+ -kokemusta. Kuvien määrä ja julkaisutahti on kuitenkin hyvä pitää seuraajille kohtuullisena (max 1-3 kuvaa päivässä).

Kuvattavilta henkilöitä tulee myös varmistaa, että heitä ei haittaa esiintyä kuvissa. Hashtagit saat valita vapaasti, mutta toivomme, että liittäisit kuitenkin mukaan seuraavat:

#ILoveErasmusPlus #ErasmusPlus

Miten mukaan?

Kerro lomakkeella miten ja milloin osallistut Erasmus+ -ohjelmaan, niin olemme sinuun yhteydessä:

bit.ly/erasmuspluslahettilaaksi

Kannustamme myös lämpimästi jakamaan Erasmus+ -kokemuksiasi omien sosiaalisen median kanaviesi kautta!

Lisätiedot:

  • Viestinnän asiantuntija Ilmari Nokkonen, ilmari.nokkonen(at)oph.fi
  • Viestinnän asiantuntija Jenni Heikkinen, jenni.heikkinen(at)oph.fi