Kansainvälisen harjoittelun paikat keväällä 2018

Finnish Home, Vancouver, Kanada

Ohjelma Suomi-kodit
Harjoittelupaikka Finnish Home, Vancouver, British Columbia, Kanada
Harjoitteluaika 2.7. - 30.9.2018 (2 harjoittelijaa)
Työtehtävät Harjoittelijan tehtävänä on erilaisten aktiviteettien järjestäminen hoitokodin asukkaille. Tällaisia ovat mm. ohjelmalliset tilaisuudet ja askarteluhetket, tutustumiskäynnit ja yhteiset retket.
Valintakriteerit

Sosiaali- ja terveydenhoitoala
Sosionomi-, geronomi- sekä toiminta- ja fysioterapiaopiskelijat (AMK), Vancouverin Suomi-koti EI voi vastaanottaa sairaanhoito-opiskelijoita

Tehtävään valittavalta edellytetään 1 1/2 - 2 vuoden opintoja ja perehtyneisyyttä vanhustyöhön

Palkka EDUFI apuraha 1100 €/kk
Työskentelykieli Englanti (hakemus täytetään englannin kielellä) ja suomi
Asunto Suomikoti järjestää asunnon, harjoittelija maksaa asumiskustannukset.
Lisätietoja

Finnish Home sijaitsee Vancouverin kaupungin eteläosassa, hyvien bussiyhteyksien päässä keskustasta. Rakennukset, 3 rivitaloa ja hoivakoti, sijaitsevat kukkulan rinteessä. Hoivakoti toimii kandessa kerroksessa ja siellä on 64 paikkaa, joista 11 on varattu dementiaa sairastaville asukkaille.

Lisätietoja: http://finncare.ca/

Hakijoiden esikarsinta tehdään EDUFIssa. Esikarsinnan läpäisseet hakemukset lähetetään Suomi-kotiin lopullista päätöstä varten.

Harjoittelija ja harjoittelupaikan tarjoaja tekevät keskenään harjoittelusopimuksen. EDUFI maksaa harjoittelijalle apurahan.

Terveydenhoitoalan opiskelijat eivät tarvitse työlupaa, mutta Kanadan viranomaiset vaativat harjoittelijoita käymään lääkärintarkastuksessa. Harjoittelija joutuu maksamaan itse lääkärintarkastuksen hinnan, noin 400 €. Lääkäri sijaitsee Helsingissä