Komission verkkopalvelussa

Lista kaikista Luova Eurooppa -yhteyspisteistä

Tilaa Kulttuurin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä Twitterissä

Euroopan kulttuurifoorumi järjestetään joulukuussa Milanossa

Voidaanko kulttuurin avulla ratkoa globaaleja haasteita? Onko kulttuuriperinnöllä merkitystä eurooppalaisille? Miten kulttuuri voi auttaa rakentamaan yhtenäistä ja osallistavaa yhteiskuntaa?

Euroopan kulttuurifoorumi 2017 järjestetään Milanossa 7.-8. joulukuuta. Tapahtuma kokoaa EU:n kulttuuripolitiikasta ja kulttuuriyhteistyöstä kiinnostuneita päättäjiä ja toimijoita eri puolilta Eurooppaa yhteisiin keskusteluihin.

Foorumiin osallistuminen on maksutonta ja avointa kaikille kulttuuri- ja luovilla aloilla toimiville tai näistä kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen on käynnissä 10. marraskuuta saakka. Foorumin ohjelmaa voi seurata myös webstreamina.

Euroopan kulttuurifoorumi on kahden vuoden välein järjestettävä mittava tapahtuma, jonka tarkoitus on nostaa eurooppalaisen kulttuuriyhteistyön profiilia, tuoda yhteen alan toimijoita ja synnyttää keskustelua EU:n kulttuuripolitiikasta. Foorumin järjestämisestä vastaa Euroopan komissio.

Joulukuinen foorumi järjestetään ensimmäistä kertaa Brysselin ulkopuolella. Lisäksi tämänvuotinen tilaisuus toimii avauksena Euroopan kulttuuriperinnön teemavuodelle 2018.

Foorumi tarjoaa hyvän mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa keskusteluun ajankohtaista teemoista EU:n kulttuuripolitiikassa. Lisäksi foorumissa on erinomainen mahdollisuus verkostoitua Euroopan-laajuisesti kulttuuripolitiikan tekijöiden sekä kulttuurin ja luovien alojen toimijoiden kanssa.

Suomen Luova Eurooppa -yhteyspiste osallistuu foorumiin. Ole meihin yhteydessä, jos haluat sopia tapaamisen kanssamme foorumin aikana.

Lisätietoja

EU:n Kulttuuri

Ota yhteyttä

EU:n Luova Eurooppa -ohjelman tukimuodoista ja hakuprosesseista saa tietoa Luova Eurooppa -yhteyspisteiltä, joita on jokaisessa ohjelmamaassa.

Suomessa Luova Eurooppa -yhteyspisteenä toimivat yhteistyössä Opetushallitus (Kansainvälistymispalvelut) ja Suomen elokuvasäätiö.

Kulttuurin alaohjelma

Opetushallitus, kansainvälistymispalvelut:

Hanna Hietaluoma-Hanin
Vastaava asiantuntija
puh. 0295 338 540

Riikka Koivula
Ohjelma-asiantuntija
puh. 0295 338 509

sähköposti: kulttuuri(a)oph.fi tai etunimi.sukunimi(a)oph.fi

Median alaohjelma

Suomen elokuvasäätiö:

Kerstin Degerman
Toiminnanjohtaja
puh. 09 6220 3013

Inkeri Lundgren
Tiedottaja
puh. 09 6220 3024

sähköposti: media(a)ses.fi tai etunimi.sukunimi(a)ses.fi

Median alaohjelman verkkosivut.

Tilaa Luova Eurooppa -uutiskirjeet

Saat ajankohtaista tietoa Luova Eurooppa -ohjelmasta ja hakukierroksista tilaamalla sähköiset Luova Eurooppa -uutiskirjeet:

  • Kulttuurin alaohjelma: kulttuuri[a]oph.fi tai tästä linkistä
  • Median alaohjelma: media[a]ses.fi