Komission verkkopalvelussa

Lista kaikista Luova Eurooppa -yhteyspisteistä

Tilaa Kulttuurin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä Twitterissä

Nuorten arkkitehtien YTAA 2018 -kilpailu on auki

EU:n Luova Eurooppa -ohjelman rahoittaman Mies van der Rohe -arkkitehtuuripalkinnon kylkeen perustettiin vuonna 2016 Young Talent Architecture Award - palkinto, joka on suunnattu vastavalmistuneille arkkitehdeille, maisema-arkkitehdeille ja kaupunkisuunnittelijoille.

Young Talent Architecture Award -kilpailussa keskeisessä roolissa ovat arkkitehtejä kouluttavat oppilaitokset, jotka voivat ehdottaa aikavälillä 1.8.2016-31.1.2017 valmistuneita lopputöitä mukaan kilpailuun. Luova Eurooppa -ohhelmaan osallistuvien maiden lisäksi vuonna 2018 kilpailutöitä voivat ehdottaa alan oppilaitokset Kiinassa ja Etelä-Koreassa.

Osallistuakseen kilpailuun korkeakoulujen ja oppilaitosten täytyy ensin rekisteröityä kilpailun osallistujiksi 22.2.2018 mennessä YTAA-sivujen kautta. Kilpailutyöt on ilmoitettava 27.3.2018 mennessä.

Kilpailuun osallistuville kouluille ja arkkitehdeille on luvassa julkisuutta. Neljä parasta työtä palkitaan 5000 euron palkinnoilla ja heille tarjotaan verkostoitumismahdollisuuksia Mies van der Rohe -palkittujen arkkitehtien ja arkkitehtuurikriitikkojen kanssa. Voittajat valitaan toukokuussa ja palkintoseremonia järjestetään syyskuussa Venetsian biennalen yhteydessä.

Kilpailun järjestää Fundació Mies van der Rohe, joka vastaa myös EU:n nykyarkkitehtuurikilpailun järjestämisestä. Palkintoa rahoitetaan EU:n Luova Eurooppa -ohjelmasta ja se toteutetaan yhteistyössä World Architectsin, European Association for Architectural Educationin sekä Architects' Council of Europen kanssa.

Lue lisää

EU:n Kulttuuri

Ota yhteyttä

EU:n Luova Eurooppa -ohjelman tukimuodoista ja hakuprosesseista saa tietoa Luova Eurooppa -yhteyspisteiltä, joita on jokaisessa ohjelmamaassa.

Suomessa Luova Eurooppa -yhteyspisteenä toimivat yhteistyössä Opetushallitus (Kansainvälistymispalvelut) ja Suomen elokuvasäätiö.

Kulttuurin alaohjelma

Opetushallitus, kansainvälistymispalvelut:

Hanna Hietaluoma-Hanin
Vastaava asiantuntija
puh. 0295 338 540

Riikka Koivula
Ohjelma-asiantuntija
puh. 0295 338 509

sähköposti: kulttuuri(a)oph.fi tai etunimi.sukunimi(a)oph.fi

Median alaohjelma

Suomen elokuvasäätiö:

Kerstin Degerman
Toiminnanjohtaja
puh. 09 6220 3013

Inkeri Lundgren
Tiedottaja
puh. 09 6220 3024

sähköposti: media(a)ses.fi tai etunimi.sukunimi(a)ses.fi

Median alaohjelman verkkosivut.

Tilaa Luova Eurooppa -uutiskirjeet

Saat ajankohtaista tietoa Luova Eurooppa -ohjelmasta ja hakukierroksista tilaamalla sähköiset Luova Eurooppa -uutiskirjeet:

  • Kulttuurin alaohjelma: kulttuuri[a]oph.fi tai tästä linkistä
  • Median alaohjelma: media[a]ses.fi