Suomea Suomessa -harjoittelupaikat 2018

Nuorisokeskus Piispala

Ohjelma Suomea Suomessa
Harjoittelupaikka Nuorisokeskus Piispala, Kannonkoski
Harjoitteluaika 6‒12 viikkoa 1.6.‒31.10.2018
Työtehtävät Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten kiinteistönhoitoa -ja ylläpitoa, eläintenhoitoa, vastaanoton tehtäviä, keittiön tehtäviä ym. Piispalassa on sesongin aikaan yli 40 työntekijää ja työtehtäviä harjoittelija suorittaa yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Työaika on viisi päivää viikossa, enimmäkseen maanantaista perjantaihin, mutta töitä voi olla joskus myös viikonloppuisin.
Valintakriteerit Vähintään kaksi vuotta Suomen kielen ja kulttuurin opintoja
Palkka Opetushallituksen apuraha 670 €/kk + työnantajan kustantama asunto
Työskentelykieli suomi ja englanti
Asunto Työnantaja järjestää asunnon.
Lisätietoja

Piispala tarjoaa harjoittelijoille majoituksen ja täysihoidon. Lisäksi harjoittelijat saavat käyttää Piispalan tiloja (mm. kuntosali, uimahalli, kiipeilyseinä) vapaa-aikanaan. Työhön voi kuulua eläintenhoitoa, siksi mahdolliset eläinallergiat tulisi ilmoittaa hakemuksessa.

Hakijan tulee ottaa huomioon Piispalan sijainti. Olemme kaukana isommista kaupungeista ja julkiset yhteydet ovat huonot. Työntekijämme auttavat tarvittaessa kuljetuksissa.

www.piispala.fi

Piispala on yksi Suomen kymmenestä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Keskusten päätehtävä on tukea opettajien ja kouluttajien työtä ja palvella kansallista ja kansainvälistä nuorisotoimintaa. Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö tukee keskuksia taloudellisesti ja valvoo niiden tavoitteellista toimintaa.

Piispala on Suomen suurin nuorisokeskus, jossa järjestetään vuosittain yli 300 leirikoulua ja muita leirejä, kokouksia ym.