Suomea Suomessa -harjoittelupaikat 2017

Kuhmo Chamber Music Festival/Kuhmon Kamarimusiikki, Kuhmo

Ohjelma Suomea Suomessa
Harjoittelupaikka Kuhmo Chamber Music Festival/Kuhmon Kamarimusiikki, Kuhmo
Harjoitteluaika 8‒12 viikkoa, 1./15.6.‒31.7./15.8.2017.
Työtehtävät Festivaaliapulainen. Ennen festivaalia erilaisia festivaalin rakennustöitä, mm. majapaikat, ravintolat ja kauppa kuntoon, siivousta, postitusta, keittiötöitä, pihatöitä. Festivaalin aikana kahviotöitä: taiteilijalämpiön tarjoilua, kahvion taustatöitä ja myyntiä. Festivaalin jälkeen purkutöitä. Festivaalin aikaiset työtehtävät määräytyvät mm. harjoittelijan kielitaidon mukaan. Ennen ja jälkeen festivaalin normaalit työviikot; festivaalin aikana myös ilta- ja viikonlopputöitä (korvataan vapaana)..
Valintakriteerit

Suomen kielen yliopisto-opintoja vähintään 2 vuotta.

Palkka Opetushallituksen apuraha 670 euroa/kk + työnantajan kustantama asunto
Työskentelykieli suomi ja englanti
Asunto Työnantaja järjestää asunnon. Majoitus on kolmen hengen asunnossa: jokaisella on oma huone, keittiö ja wc yhteiset.
Lisätietoja
Harjoittelijan tulee osata suomea ja englantia ja oltava valmis tekemään kaikenlaisia töitä. Iloinen, reipas ote on avuksi.
Festivaalin aikana toimii ruokala, josta voi ostaa ruokaa.
Kuhmon Kamarimusiikki on Suomen suurin ja vanhin kamarimusiikin tapahtuma. Festivaali soi 9. - 22.7.2017 teemalla Klassikoita ja kanavasurffailua. Festivaaliin liittyy yli 100 tilaisuutta, esiintymässä on n. 150 muusikkoa eri puolilta maailmaa.

Lisätietoa Kuhmosta: www.kuhmo.fi

or www.wildtaiga.fi.